Prova på att rida

Titta vad som dimper ner i vår brevlåda...
Ibland önskar jag att man var yngre och slapp göra dessa kopplingar.. 


Hähä

I skolan ÄLSKAR VI MER


Eldklotter

Eldklotter

Under de dystra månaderna gnistrade mitt liv till
bara när jag älskade med dig.
Som eldflugan tänds och slocknar, tänds och slocknar
- glimtvis kan man följa dess väg
i nattmörkret mellan olivträden.

Under de dystra månaderna satt själen hopsjunken
och livlös
men kroppen gick raka vägen till dig.
Natthimlen råmade.
Vi tjuvmjölkade kosmos och överlevde.

Tomas Tranströmer

Thän Swenska Argus

Slapp dag, har inte alls gjort mycket idag. Kakan är bakad..har dushat och ska börja göra mig i ordning om en liten stund för att senare festa med kära klassen, Thän Swenska Argus. Idag får man äntligen se klassens true colors..blir sketakul! Ska kanske även ta bilder? Får se.

Piss in peace och ha en trevlig kväll!

Pumps, chips?

Idag ska jag på klassfest hemma hos min kursare Lina. Jag känner inte Lina allt för väl men tycker att hon är toppen faktiskt. Hon är alltid den som brukar ta tag i det där klassfest och "lära-känna-varann"grejerna. Frisk fläkt i klassen helt enkelt vilket behövs med tanke på att det är lite stelt ibland. Hur som helst, idag är det klassfest hemma hos Lina och det är knytis. Jag hatar knytis.. Vad i helvete ska man ta med sig liksom? Man vill inte riskera och ta med sig köpekex när alla andra tar med sig ugnsbakad oxfilé till exempel. Sen lär väl halva klassen ta med sig en påse chips ändå. Man vill liksom inte ta i för mycket men samtidigt inte nöja sig med ett parket Mariekex. Har därför slängt ihop en pollykaka som nu är i ugnen. Alla tycker liksom om choklad.

Sen har vi det andra.. Vad i helvete ska man ha på sig? Är det pumps o glamour som gäller eller mjukisar o knullerufs? Jag är lite kluven just nu. Ska försöka va lite mitt emellan där någonstans. Snygg tänker jag va iaf! Nu ska jag titta till min kaka så den inte blir bränd..det sista jag behöver just nu.

Om en kejsare

Han heter Kaisår och han är lång. Han har bott i Barcelona och det är coolt. Han har fin rumpa och ett fint smile. Ibland är han charmig ibland är han en skitstövel. Vi tycker båda om film, skor, öl och hajar. Han är sjukt feg och mentalt störd. Han är underbar och luktat gott. Ibland spanar han in töser i en hel dag, töser som har kjol. Han tror han är kung men det är han inte. Det tycker jag är bra för jag tycker inte om monarki. Han kan allt inom film och lyssnar på rätt dålig musik. Ibland röker han ihjäl sig o ibland ger han fan i det. Han lovar mig att alltid komma ihåg vad han drömmr, för det är viktigt.  Allt som allt..han är bra..rätt så bra faktiskt.

I know that things are going wrong for me

Att bli dissad behöver inte alltid vara någonting tråkigt..beror ju såklart på ursäkten.. Ibland är den sjukt genomtänkt att den faktiskt blir kul. Ibland är den bara värdelös. Skriver ner roligaste dissarna jag hört (och fått).

Den långsökta: Vi kan inte fortsätta träffas, sist jag var hemma hos dig o sov i din säng så mådde jag sjukt dåligt dagen efter eftersom dina sängkläder tvättats med parfymerat sköljmedel och det tål inte jag. Mådde verkligen skit dagen efter. Vi kan därför inte fortsätta träffas eftersom jag inte klarar av parfymerat sköljmedel.
Öhm..va? Lagom långsökt ja..

Den oplanerade: Min kompis träffade en kille som plötsligt skulle gå..han fick för bråttom för att han "Måste iväg och köpa en chipspåse". Efter den gången hördes dom aldrig mer..
Spontant och värdelöst hahahah. 

Den desperata: Jag kan inte komma hem till dig mer för jag tål inte katter och du kan inte heller komma hem till mig för katthår sätter sig på kläderna.
Hon är ju ingenting utan sin pussy?

Den klassiska: Jag orkar inte ha något förhållande just nu...
Kom på något bättre..ingen köper denna längre.. den är sååååå 2008.

Det är roligt när man får se hur väl kreativiteten används..




Höstens ballaste fjäril

Idag vaknade jag 05.30 eftersom jag skulle jobba. Är lite smådöd nu och funderar på att gå o lägga mig mycket snart. Ska upp samma tid imorgon ju.

Efter evigt tjat och några örfilar fatta hon poängen och skaffade sig en blogg. Ja, Rödtoppen alltså..hon som klanta sig inne på svärföräldrarnas toa. Jag älskar hennes humor, sjukt ball kvinna. Följ gärna hennes miserabla och misslyckade vardag på http://hostfjaril.blogg.se/

Piss in peace!

Venerdì

Det finns artister/band som man vet är väldigt bra men som man ändå nästan aldrig lyssnar på. Exempel på dessa artister/band är Laleh, The Hives och Tegan and Sara. Varför lyssnar jag inte mer på dom för? Ändring, ohja!

Idag äre då friday och min papi kommer hem från Grekland. Ska krama sönder honom och sjunga papi papi, papi chulo hela dagen.

Har förresten hört att Regina Spektor kommer till Malmö? Ska undersöka den saken.

Piss in peace!

En björns analys

Björn och jag pratar och jag klagar på min skola.

Nanne: Jag hatar malmö högskola alltså.
Björn: Haha
Nanne: Seriöst, oseriös lågbudget skit faktiskt!
Björn: Ja det är ju typ..om Lund är Barilla så är Malmö högskola Euroshoper pasta.
Nanne: hahahahahahahha
Björn: Typ Willys egna märke, Eldorado

hahahahhaha jag älskar björnen mer än någonting annat faktiskt! Snart är det jul, då ska vi baka, se på sunes jul och dricka starkglögg. Finare björn finns icke! <3

En rödtopps bravader Del 1

Det var en gång en rödtopp som flyttade upp till Uppsala från Skåne. Hon flyttade upp till sin pojkvän och bosatte sig hos hans föräldrar. Man vill kanske göra vettiga och lyckade intryck i början samt vara lite diskret och halv osynlig kanske. Men icke, denna tös skulle göra ett toabesök hos svärföräldrarna. Det slutade med stopp i toan och hela och då menar jag HELA familjen fick hjälpa till inne på toan, svärmor, svärfar, svåger 1, svåger 2 och pojkvännen såklart. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHH.

detta är en verklig händelse. Jag känner henne. Hon är rödtopp och laktosintolerant.

Piss in peace! (eller för rödtoppens del, skit hos svärföräldrarna in peace)

Tillåt mig..

Ja tillåt mig..idag tänker jag göra "reklam" för en kvinna jag faktiskt beundrar. Hon är dessutom en MYCKET nära vän! Hon kan det där med kultur och jag är STOLT!!! Har precis fått se videon som är helt färsk! Alltså Rebecca jag ljuger inte men du är fan en av dom lite coolare, alltså..JISSES!!! Kärring! Känner mig lite som en stolt mamma. SE VIDEON!!!



skaka kan hon! gaaah!

Stay with me honey

Long time no see again var det ja.

Varit lite sicko ett tag. Icke kul alls faktiskt.

Var hos Nicke här om dagen och tittade på Idol, Jimmy var också med. Kulit. Käkade en hel Excellencekaka, har man mens så har man. Sen blev jag sämre så igår var jag bara hemma och vilade. Idag har jag bara slappat och varit på sjukan i Lund och hälsat på min farbror som blivit opererad. Imorgon ska jag jobba kl 7. Kul kul ^^

För övrigt har jag börjat skolan, rätt kul kurs faktiskt. Litteraturhistoria och språkutveckling typ..som den nörden man är så tycker jag det är kul. Vi har bland annat fått läsa Rousseaus bekännelser, jag vet inte riktigt om jag ska tycka synd om Rousseau som bara gnäller om hur allt gått snett i hans liv eller om jag ska tycka synd om mig själv (och mina kursare) som mer eller mindre blivit tvingade till att läsa om hans miserabla vardag.

Nåja, nu går jag och lägger mig. Imorgon ska jag vara pigg och glad när jag träffar mina vårdtagare.

Natti och söta drömmar, In my ass. Kunde inte låta bli.

LATERS alligatorer

At the gay bar

Läs och förstå detta, gör så gott ni kan.

Åk aldrig tåg, buss osv..och sätt er för satan inte bredvid mig om:
Ni inte har råd med tandkräm.
Ni inte äger minst en deo.
Ni inte vet vad duschtvål är för något.
Ni inte vet vart det säljs tvättmedel och sköljmedel för kläder.
Ni inte vet hur man duschar.
Ni aldrig ägt en tandborste.

FÖR HELVETE SKÄRP ER!!!!

Sockrade pappor


Tre 40plusare jag absolut aldrig hade bangat!




Chris Cornell 45
Hetare för varje år. Han blir seriöst fräschare för varje år. Jag hade som sagt inte bangat nej.



Joakim Thåström 52
Lika gammal som min papi. Men alltså, den mystiken, den rösten, det sällsynta smilet.. Nanne bangar inte.



Johnny Depp 46
Ja vad ska man säga..Kvinnor och Depp. Han är absolut en av dom fräschaste människorna som över huvud taget existerat. Och NEJ, jag är kåt på Depp och inte på piraten som vissa tror.


Bangin on my bongo

Hejhej, Hallå dagboken (Bertstyle).

Nu har skolan börjat..och jag läser Rousseaus bekännelser, faktiskt riktigt jävla bra. Fast jag finner Rousseau som en mycket skum person. Eller alltså, hade han levt idag hade han utan tvekan gått runt i slita svarta converse och massa schackrutiga kläder och kajal..och han hade säkert gått på något estetprogram på gymnasiet..EMO med andra ord!

Jag har sjukt ont i revbenen och magen..hela överkroppens vänstra sida typ :s Kan ha sovit på något sjukt sätt eller helt enkelt sträckt för mycket på mig när jag gått ner i brygga. Dampbarn fårever.

Var på Ikea med mami igår. Detta inhandlades: Nya sängkläder, filtar, kuddar, soptunna, doftljus, temugg, belysning. Ja, något sådant. Ska pimpa till mitt rum lite tänkte jag.

Varför är Lars Winnerbäck alltid bättre på hösten för? Någon mer än jag som kommit på det?

Ska sussa om en stund, ledig imorgon..sova ut heter det!

Sussa fint people!

Baci!

Das model

Det finns ett sketet företag som heter "Modell för en dag". Där kan vem som helst oavsett kön, hudvärg, bullimi, fetma, inavel, missbildning, utseende rent allmänt få fotas i en fattig jävla lågbudget studio. Man blir tydligen sminkad och får tips om vilka vinklar som passar en osv osv osv. Det roliga är att nästan ingen som modellar där ser bra ut ens. Men som sagt, VEM SOM HELST får fotas där. Man betalar sedan för sina egna bilder. OCH sen får man ange typ 10 vänner eller liknande som man vill ska bli uppringda och så samma sagolika erbjudande. Flera av mina vänner har entrat denna så kallade studio och sedan gett företaget mitt nummer som sedan ringt mig och gett mig detta sagolika erbjudande. Eller ja, det är vänner jag inte ens kommer ihåg. Folk jag knappt känner som bara valt några namn random från telefonlistan. Jag blir lika förbannad varje gång jag får ett samtal från detta sketna företag. Alltid har jag blivit uppringd mitt under en föreläsning eller när jag är ute på praktik. SLUTA GE UT MITT NUMMER!

Kan man inte bli professionell modell så kan man lika gärna ge upp istället för att spackla sig och sno posér från Elle och tro att man inom snar framtid blir nya Daria Werbowy, Kate Moss, Caroline Winberg etc etc.

Min Nicke kan däremot fota, JAG fotar fan bättre med min mobil.

Jag hoppas det går åt helvete för detta företag och för ALLA som lägger till mig i deras rekomendationslista.

PEACE


But you looked like me on Sunday

Sjukt seg o härlig söndag. Nice höstväder och jag har bara degat hela dagen och tittat en massa på Kvarteret Skatan som för övrigt är min nya kärlek. Älskart! Söndag är en jävligt nice dag, man har all rätt att se white trashig ut med knullrufs och skabbiga kläder. Blev även lite söndagsbak med min lille(store)bror. Nu ska jag duscha och försöka sova tidigt eftersom jag börjar 8.15 imorgon..hej o hå ^^

Photo booth är också ett jävligt nice tidsfördriv på en söndag!!



Sug och svälj och hoppas ni får måndagsångest imorgon!

Puss!

Lolmaterial numero uno

Jesus vad underbart dåligt detta är!!!




'

Min kvinna Rebeccas spontana kommentarer till videon första gången hon såg den var: "Vilken ansträngning! Det syns att de har hyrt in en duktig koreograf som lärt dem gå fram och tillbaka helt i takt. Sen har vi ju de dolda vakterna som riktar skarpladdade maskingevär mot publiken om de inte klappar."

I lööööve!


Munchies at the dancefloor

Tjena hejsan helg!

Igår blev det öl hos Natha. Vi drack öl på hennes gård sedan gick vi upp och slötittade på Handen som gungar vaggan som gick på tv. Helt plötsligt fick jag något munchiesliknande syndrom och blev sjukt sugen på något sött. Frågade min dam om hon hade något sött hemma, gärna något med choklad. Nathalie beklagade sig och sa att även hon var sugen på någonting sött. Hon var tyst i någon minut..sedan kom hon på att hon hade chokladpuddingsmix i skafferiet. Woho tänkte vi, Vi käkade chokladpudding, drack mer öl och fortsatte slötitta på filmen. Underbar fredag helt enkelt!

Ikväll ska jag hem till Maisan på hejdåfest. Försöker komma på vad jag ska ha på mig.

Hoppas ni alla får en fin helg med massa öl, kärlek, kuk, fitta, cig, snus, sweets, familj, dudies och öhhh...Vad mer?

Laters!
Baci!

Fredagen den 4:e

Var det bara jag som frös röven av mig idag? Jag har förstått att hösten är här men liksom..för bara någon vecka kunde jag gå ut halvnaken och slampig. Kan lika gärna börja med julklappar nästa vecka.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt, kränga massa sött och liknande. Så ser fredagens planer ut so far. Imorgon ska jag på hejdå-fest hos Maisan som åker till kurva- och zlottilandet för att plugga till läkare. Snart är vi akademiker hela högen. Nördigt värre.

Bäst just nu: Kate Bush, Sophia Somajo och Damien Rice.

FUCK IN PEACE!

cool IN school

Idag blev jag skoltös igen.
Mina söta sommarfräknar är pofffff gone och det var riktigt höstväder idag. Regn, kallt och as helt enkelt. Första skoldagen alltså, sommaren är över..helt klart.

Det var sjukt stiff stämning i salen innan vår kursansvariga började prata. Folk tittade ner, småviskade, fnittrade och försökte le åt varandra typ "men heeej kul o se dig". Sedan började vår kursansvariga ge oss lite info om den nya kursen och hälsa oss välkomna och blablablaaaa typ. Robert viskar till mig när vi satt oss ner:

R: ...o det första jag tänker på är sex...

hahahaha tja, allt blir vad man gör det till, right, right?

Vår nya kurs heter "Moderna texter i en föränderlig värld". Litteraturhistoria så in i helvete med andra ord. Kulit!

Nåja, hej verklighet.

Laters typ!

2 cool 4 school??

Jag och Robert pratar i telefon:

Jag: Men jag ska duscha nu älsk, så blir jag fin när vi träffar *Thavenius imorgon 

Robert
: Jag ska skita i duscha för att jag ska träffa *Thavenius, det är fan värt att lukta illa alltså!!

HAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHA jag älskar denna människa! Guld i stora mängder är vad du är!

*Thavenius är en lärare på vår skola som vi (speciellt Robert) inte är så förtjusta i

HEY BABY HEY BABY HEEEY!!!

Sweet transvestite

Idag vill jag skriva om en person som jag tycker hemskt mycket om. Jag tänker skriva om en underbar kvinna. Hon heter Nathalie. Detta är en av mina närmsta vänner. Idag fick jag höra jävligt tråkig grej som denna fina kvinna varit med om, jag blev väldigt ledsen faktiskt.. detta är alltså en kvinna som sällan ger upp. Hon är flitig på alla sätt och tar verkligen tag i saker och ting. Jag kan seriöst göra en hel lista på alla positiva egenskaper denna kvinnan har.

Jag har kanske själv inte tänkt på detta innan, men alltså... fattar ni vad den kvinnan har gjort?? Hon är verkligen bäst!! Hon har hunnit med grejer som många i hennes ålder aldrig ens vågat ha som långsiktigt mål!! Dessutom fattar nog inte tösen hur jävla snäll hon egentlien är! Jag har alltid kunnat berätta allt för henne.

Jag har alltid kul med dig, vi behöver inte ens anstränga oss. Ibland räcker det med att vi sitter på din gård och dricker folköl från Coop och bara tjötar om allt mellan himmel och jord. Vi kan sitta på möllan och komma på torr jävla "poesi" från ingenstans. Ibland nöjer vi oss med ditt blaskiga kaffe, men det kvittar...för du är awesome vilket fall som. Du är snygg, du är pålitlig, du är liksom...BÄST! Den som underskattar denna kvinna vill jag seriöst aldrig mer veta av.

Btw, http://mag-mag.se/ Kvinnan bakom detta verk, hade ni kunnat göra det bättre? Nääää precis!!! Hon är en sköning utan dess like faktiskt.

Tack och häääj!

RSS 2.0