On the first page

Eftersom jag ska försöka hålla det där med dagliga inlägg kommer jag nu köra med en sån där 25dagars lista med start imorgon. Visst fantasilöst kanske men det kan bli kul. Såhär kommer det se ut:

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Ball va? Vi börjar som sagt imorgon. Be there!

Gårdagen var hur kul som helst! Jag lyckades hitta kläder och stämningen var på topp. Man fick även upptäcka Trelleborg by night. Mycket intressant. Juggar lagar god mad och dom är extremt generösa. När nic och jag skulle ta oss hem och väntade på bussen stod även ett gäng på ca 15 personer i mina föräldrars ålder. Dom var så jävla fulla att jag och Nic kände oss som nyktra nunnor jämfört med dom och då hade vi ändå tagit för oss ordentligt av all gratisdricka som bjöds på festen.  Dom hade varit på något 60-tals ståhej. Väldigt trevliga var dom iaf.

Imorgon är det jobb för kvinnans del. Veckan bjuder dessutom på mycket plugg samt körlektioner. Letse go som min Mario säger.

Piss in peace!

When you were young

Jag läser på Komvux just nu i hopp om att höja betygen en aning för att sedan söka in på utbildningen som sedan ska forma min framtid och ge mig jobbet som sedan ska kunna bidra till att mina ungar kommer få mat på bordet en vacker dag. Komvuxbyggnaden har flera olika klasser. Vanliga komvuxklasser, SFI samt ett IV-program. IV-eleverna är balla.

Idag kände jag att det inte var lönt och dra hem efter körskolan eftersom jag några timmar senare skulle ha lektion på komvux och komvux ligger bara 50 meter från körskolan. Så jag satte mig i "skolcafeterian" och pluggade. Gott kaffe har dom även fått i maskinen, tre koppar drack jag medan jag pluggade mycket flitigt. Medan jag satt och pluggade klampade två IV-elever in och slog sig ner vid bordet bredvid mitt. Dom var max 16 år och hade antagligen jugge ellet annat balkanpåbrå, det hörde jag när dom pratade. Hur som helst, deras intensiva konversation kunde jag inte låta bli o tjuvlyssna på, när dom ändå pratade så öppet haha. Jag kommer inte nämna namnen som dom nämnde, inte för att jag tror att någon förutom Nic o brorsan känner till min blogg men för att va på den säkra sidan haha. Men såhär såg lät det ungefär:

1: Mannen, hörde du vad Anna sa till sin pojkvän helt öppet? Jag trodde Jag skulle flabba ihjäl maj.
2: Vadå vad sa hon?
1: Typ abooo så tråkig du blivit som aldrig har tid o knolla längre!
2: Hahahaha
1: Skitball alltso
2: Fan det var överlängesen jag baxade alltså
1: Asso jag med, typ förra helgen
2: Shiiiiit, ja samma här nästan
1: Fan asso, du vet Maria o Danijeel.
2: Mhmm
1: Fan asso du vet om att dom träffades skitlänge utan o baxa
2: Asså seriöst?
1: Jaaa, jag menar..henne ska man bara va tillsammans med för o baxa liksååm. Ingen annat
2: Naaj inget annat. Men faaan asso jag baxade med Nina en gång. fett fin.
1: Jaaa iranier är fett fina asso, även araber dom är fett fina alltso
2: Jaaa fast du vet, Fatima hade inte baxat med många. Hon visste inte så mycket typ.
1: Är det sant?
2: Ja hon hade typ bara baxat med en
1: Shiiit....
2: Mmmm
(I det här skedet kämpar jag för att se sjukt obrydd ut o låtsas va fullt koncentrerad med att läsa om den grekiska teatern och typ biter mig i kinderna för att inte ens visa att jag ler. Inombords asgarvar jag)
1: Asso shiiit, en gång när jag baxade med Johanna.
2: Mhmm..
1: Asso jag svär vi baxade i typ tre timmar
2: Seriöst? Vadå tog ni ingen paus?
1: Joo du vet 10 minuter sen fortsatte vi igen
2: Jaaa precis som mig haha
1: Jaaa. Asso jag svär efteråt var sängen så blöt som att vi hade pissat ner sängen. Som vi svettades asso shiiit.
2: Shiiiit...
1: Mmmmm...
2: Asso en gång så sov jag o så försökte Carolina väcka mig för hon ville baxa du vet.
1: Mmm..
2: Så försökte hon helt länge men du vet jag sov så jag råkade putta bort henne från sängen
1: Asso shiiit hahah
2: Mmmm..jag vet alltså inte vad jag gör men jag gör sjuka grejer när jag sover. Sager konstiga saker o så. Men jag minns aldrig.
1: Men du vet ju ändå att du brukar göra det?
2: Mmmmm...
1: Jaja..vafan, ska vi gå ut o röka?
2: Ja kom!

Detta samtal pågick i ca 30 minuter. Alltså jag dog, jag verkligen dog. Jag hade kunnat asgarva åt detta men tog i för kung o fosterland för att inte ens visa att jag lyssnade. Jag låtsades läsa och anteckna och verka sjukt obrydd. Men dessa två herrar förgyllde min eftermiddag. Det är så jävla läckert o va sådär ung. Livet är så jävla spännande liksom. Jag vet inte vad dessa killar har för mål och framtidsplaner men jag hoppas dom tar sig ut ur IV-träsket och gör någonting vettigt med sina liv. Jag önskar dom verkligen det. Dom verkar ju ha lyckats charma många kvinnor under sina få år i livet. Hoppas dom även lyckas charma rektorer, lektorer och chefer i framtiden. Jag hoppas även att den ena av dom köper sjukt mycket sängkläder. Sen hoppas jag naturligtvis att dom inser att kondom är en sjukt bra grej. Usch vad jag låter gammal nu. Men deras samtal gjorde mig verkligen glad och faaan vad jag önskar dom all lycka i livet, seriöst :D

Nu ska jag sova. Imorgon är det sovmorgon sen jobb. Sedan möta mami och försöka hitta något o ha på mig på Lördag. Black and white var det ju.

Piss in peace mina vänner.
Natti och fred.

We want the world

Måndagen började helt ok, snoozade utav bara helvete innan jag drog till körskolan. Sedan inledde man även denna vecka med mens. Inte helt ok. Men jag hittade en hemsida här om dagen, där man får tamponger hemskickade HELT GRATIS. Yes, you heard me. Hur jäkla gött är inte det. Visst mens är naturligt o allt det där men fortfarande något jag inte bett om som plågar mig under en veckas tid och som jag dessutom får betala för. Sedan får även mina närstående stå ut med en surkärring i en hel vecka. Inte helt ok. Mensbrudar, klicka bara in er på http://www.tamponsforfree.se/Home.aspx och registrera. Awesome va? :) Nu ska jag strax bädda ner mig, imorgon har jag lektion tidigt som satan. Det skrämmer mig lite att om ingen är hemma eller min mobil ringer så kan jag utan tvekan sova till 17 snåret eller så. Imorgon däremot ska jag upp vid 7 någon gång. Inte helt ok.

Men nä, sängen nu som sagt. Vakna astidigt imorgon för EN TIMMES lektion. Men men, ska jag ha en lyckad framtid får jag väl kämpa och vakna tidigt helt enkelt. Haha btw, imorgon ska nic till varberg o knulla med bockstensmannen. Sjukt söta barn kommer dom få. Typ zombies med dreads hahahahhaha. <3

Piss in peace kära vänner. Fred.

Party hard. Sex, drugs you know the rest.

Förlåt jag hade helt glömt bort det där med dagligt uppdaterande.
Igår vaknade jag och var alladeles sleten och hade bråttom in i duschen för att sedan ta mig till jobb o vara där till sena kvällen. Men nu kom jag precis ihåg att jag skulle blogga, tack vare Nic då som påminde mig om att jag har en blogg.

Fredagen var underbar, visserligen blev det ingen utgång för min del eftersom klockan blev alldeles för mycket och jag skulle trots allt jobba dagen efter. Jobbar man dessutom med vård- och barnomsorg är det kanske inte så lyckat o se ut som Nancy Spungen på jobb. Men det var en underbar kväll. Kvällen/Natten bestod av supergod middag som Nic hade gjort, vackra vänner som gör mig glad, litervis med alkohol och såklart vårt älskade DISCODANS även om det inte blev så supermycket av den produkten. Fick dessutom träffa Nathalie som jag inte träffat på nästan 22 år. Så glad jag blev! Hon var lika snygg som alltid.

På lördag är Nic och jag bjudna på 25årskalas hos vår vän och kollega Aldi. Vi tycker om henne skitmycket. Hon är cool och jugge. Vi ska alltså till Trelleborg för att fira henne och hon har bestämt sig för att ha ett tema, nämligen Black&White. Hon var noga med att poängtera att man absolut var tvungen och bära både black and white. Hon är jugge och säkert superfarlig därför är det bäst och göra som man blivit tillsagd. Nu gäller det alltså och hitta något och ha på sig. Vi får allt se vad det blir.

Imorgon ska jag köra brumbrum. Var ett tag sen. Jag tycker om o köra. Ska bädda ner mig nu och fortsätta läsa ut Welcome to the jungle som jag fick av Nic i julklapp. Fick asnice rocklektyr av henne i julklapp om ac/dc, guns n' roses, Johnny Cash, Red hot chili peppers och om Cornelis Vreeswijk. Den kvinnan känner mig ut o in och hon är min lillayster och min lilla dotter.

På tal om småsyskon tipsade brorsan mig om en ASBRA serie som jag började titta på idag. Boardwalk Empire heter den och handlar om maffian i Usa på 20-talet. Älskar kläderna, älskar maffian ÄLSKART! Min lillebror känner mig så väl även han trots att han bara är ett litet sött syskon.

Nu är det som sagt sängen tillsammans med bland annat Axl Rose. Det kommer bli hett, svettigt och vilt!

Piss in peace!

I love the discodance

Jajaja long time no see, men så går det nämligen när man klippt sig, skaffat jobb och umgås med näjsa människor. Men nu har jag o Nic en deal på att blogga minst en gång per dag o det ska jag försöka hålla.

Julen var mysig som sig bör. Nyår var lovely. Början på det nya året har gått helt ok tycker vi.

Jag har som sagt jobbat som en jude. Har till och med överlevt och jobba natt TVÅ nätter. Detta är jävligt strong när man heter Nanne och är världens mest fega person. Hur som helst, 2010 avslutade jag verkligen med flaggan i topp och jag tycker vi fortsätter i den riktningen även 2011. Jag har dom mest underbara mål jag tänker uppnå och jag är lycklig skulle jag vilja säg.

Imorgon är det fredag o jag peppar. Har jobbat galet många helger i rad och har inte varit ute på aslänge. Imorgon ska ja ut med dom snyggaste vännerna jag har. Kvinnor som jag mer eller mindre andas för. Jag vet inte exakt vilka men flera av mina favoritpersoner iaf hahah. Nicole har infört ett nytt ord som vi (i alla fall hon o jag) verkligen hakat upp oss på, nämligen DISCODANS. Så vi har peppat för det där med Discodans hela veckan o imorgon är det dags. Imorgon blir det DISCODANS så det räcker och blir över. DISCODANS mina vänner, DISCODANS!


Lite i den stilen fast ännu mera DISCODANS

Nu ska jag sova för imorgon har jag skola nästan hela dagen sen ska jag hem och göra mig fin inför en en kväll/natt med finaste vännerna samt jävligt, jävligt mycket DISCODANS. DISCODANS!!!


Natti o fred.

RSS 2.0