This it not a toy

Detta kapitel på sagan om Nanne heter "När Nanne har mens"

Jag vill så jävla gärna kunna ha mens någon gång utan att ALLA ska få veta det. Men det blir aldrig så. Jag har sedan jag fick min första mens aldrig kunnat vara diskret med detta, det är iofs inte så konstigt med tanke på att mina värkar är något utöver det vanliga. Men jag skulle så hemskt gärna vilja hålla det för mig själv någon gång. Det blir alltid stackars mamma och Nicole som får höra mig gnälla. Ibland blir även alla andra familjemedlemmar informerade, om jag inte berättar något märks det ändå på mitt humör.

Det där med och vara diskret är verkligen inte lätt för mig. Jag blir seriöst dum i huvudet under tiden jag går igenom denna plåga. Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar socker och fett. Tydligen blir det ännu mer när jag mensar. Ni kan ju själva tänka er. Detta blir ju en mindre craving för oss kvinnor. Hur som helst, efter skolan idag gick jag förbi netto för att köpa tamponger. Det slutade med att jag köpte lite av varje i godisavdelningen o tamponger. Det hela var ju så jävla självklart. Kassören var ju då en man, detta händer mig alltid (inte för att jag egentligen bryr mig). Man får en empatisk svenssonblick som svar, ett blygt leende typ..innerst inne tänker han "hääääär vare mens ja". Han försöker se obrydd ut, som att han tycker att mens är skitnormalt (vilket det är) men innerst inne reagerar han på mina inköp, HAN GÖR DET! Detta händer mig alltså varje gång jag har mens.

Jag skiter i om jag framstår som störd eller äcklig med detta inlägg, mens är ju tydligen supernaturligt. Ni killar vill knulla oss vilket fall som. Ni får bara tåla detta. Precis som jag får tåla skiten en gång i månaden, dessutom betalar jag för den..fint va? Nä nu är det väl färdiggnällt, men jag får gnälla.. seriöst.. jag verkligen hatar mens..jag gör det.

Piss in peace

Dig deep, dig deeper

Hej och välkomna till sveriges minst lästa blogg. Det är med stolthet jag välkomnar er till sveriges minst lästa blogg. Jag får naturligtvis skylla mig själv med tanke på den mycket slarviga uppdateringen. Så blir det ibland.

Idag var jag på stan med Nic. Först mötte jag henne hos världens bästa tattuerare Mina eftersom Nic skulle göra klart sin ryggadd. Assnyggt resultat alltså! Mina är bäst så enkelt är det. Jag är för övrigt också nygaddad sedan två veckor. Jag sa ju att jag och Nic hade feta planer den 4/9, och precis så var det. Vi skaffade oss ett varsit ankare. Hur jävla läckert som helst, jag verkligen älskar det. Jag har nu utan tvekan sveriges sexigaste högerarm. Nåväl, efter några timmar i Minas skitmysiga studio och allt burrrrrrljud och doft av helosan var det dax för oss att få i oss lite föda på Thai thai. Sedan köpte nic lite helosansalva på apoteket. Vi tog sedan bussen till davidhall. Vi hade fullt upp med vårt sextalk att vi höll på att missa vår hållplats, skitkul. På davidhall gick vi in på Meloa för att köpa födelsedagspresent till världens bästa Suss som fyller år. Tyvärr kan jag inte vara med på hennes fest imorgon eftersom jag är working class hero hela helgen. Vidare promenerade vi och vi fick en varsin Dr pepper som delades ut på stan, sen vidare mot Gustav för att prata lite med miljöpartister och pusha dem lite såhär inför valet. Efteråt gick vi in på Åhlens och impulsköpte lite grejer, Nic en galet söt klänning och jag en kjol som jag ska lämna tillbaka eftersom jag hemma insåg att den var alldeles för stor tyvärr. För övrigt är det slutshoppat för mig den här månaden. Har bara under den här månaden fått mig en hel garderob. Nic och jag skiljdes åt på centrale, jag fortsatte mot värnhem för att avnjuta middag med mina päron, mycket mysigt. Sedan blev det idol och godis. Strax är det läggdags eftersom jag börjar 7 imorgon. Matlådan är fixad och väckarklockan är timad.

Bror är just nu i LA och njuter den jäveln. Han har fått se jaws ytterligare en gång. Lucky bastard. Saknar han lite faktiskt.

Nä, nu är ta mig fan ögonlocken tunga. Natti folks.
Piss in peace <3

RSS 2.0