Sort your trash

Shirt om the day:



Igår var det bossen som gjorde mig sällskap. Idag blev det Ramones, mina andra favoritgubbar. Imorgon är jag ledig, detta firar jag med några kalla krigare på Möllan med Nicke picke päronPUNG!!! Om fem dagar åker vi! <3

Enjoy

Just getting tougher

Shirt of the day:



Bossen får idag förgylla min arbetsdag. Med en boss som täcker min överkropp och halvt solsken kan det bara inte bli fel. Tanken på att jag badar och försöker dränka Nicke om precis en vecka gör ju knappast saken värre heller.

Ha en finfin dag folks!

My lucky day

Jaa jag vet att klockan är sjukt mycket och att jag ska upp tidigt som satan imorgon för jag till doc o sen iväg o knega. Men det är liksom inte lätt när Bruce håller mig sällskap denna vackra natt. Alltså Bruce Springsteen, Bossen..gör livet lite finare! Mer boss åt folket!

Godnatt och sug kewk!

Wild thing

Alltså lördagar och söndagar..när jag fått sova ut ORDENTLIGT och sedan får avnjuta mitt morgonkaffe i lugn och ro..känslan jag får efteråt är obeskrivlig. Jag känner mig sjukt lycklig och tillfredsställd och vill seriöst råknulla varje människa jag går förbi, grövre än porrfilmsnivå alltså. Det är dessa smågrejer som förgyller livet. Gäller bara o finna dom haha :P

EEEEEN VECKA KVAR TILL SOL! <3

Time and time and time again

Jaaag har varit i göteborg och haft tre wunderbara dagar! Såhär såg det ut:

Lördag: Vi lämnar Malmö vid 12 ungefär. Vädret är kalas och solbrillorna är på. Vi tar det jävligt lugnt på vägen. Vi stannar vid statoil och käkar Piggelin (nicke är bög och äter sandwich). Vi dumpar vår polare Alex i Osby för han ska gadda sig där, detta gör att vi kör en liten omväg. Men det gör inte så mycket för vädret är som sagt kalas och vi har inte bråttom. Vi fortsätter chilla på vägen och är tillslut framme i Göteborg typ vid 17-18. Vi möter upp Nathalie som vi ska bo hos. Det blir kramas och kärlek och alla tittar. Vi kör hem till henne i Tuve. Vi lagar mat och duschar och fräschar till oss. Sedan går vi ut, med oss har vi en bag in box och humöret är på topp. Det enda vi gör under den kvällen/natten är i princip att gå runt o dricka vin och socialisera med goa göteborgare och driva med taxichaufförer. Vi är sjukt lyckliga. Sedan går vi hem och somnar vid 3 tiden.

Söndag: Vi vaknar och bakar scones till frukost. Humöret är lika bra som gårdagen. Vädret likaså. Vi duschar och gör oss redo för picknickfestivalen. Mycket mysigt event. Bra musik, bra människor, bra mat och allmänt bra liksom. Sen lämnar jag, nicke och England festivalen och beger oss mot stan och dricker öl. Men stället stänger snart så vi beger oss mot nästa. Vi fortsätter dricka öl som för övrigt är SVINBILLIG där uppe. Vi får i oss massa drinkar också för typ 800 spän (HAHA). Bartendern är astrevlig. Till slut kommer Nathalie dit med Elisabeth och vi fortsätter kalaset. Vi möter även två galna danskar. Mycket kul. När vi väl har det som trevligast stänger stället och vi beger oss mot stan för att ta spårvagnen hem. Nicke och jag är hungriga kvinnor så vi köper med oss käk från donk. Vi träffar en galen arab i bussen som har en hund som heter Lexus. Han har rökt på och är svinrolig. Han blir arg på chauffören och spottar innan han ska hoppa av. Vi drar hem och käkar och somnar sedan.

Måndag: Jag vaknar upp och är lika uppspelt som ett barn på julafton. Vi ska nämligen till Liseberg. Vädret är dessvärre kuk, men inget ska stoppa mig. Jag har åkt hela vägen upp till gbg för att få åka karuseller. Vi åker såklart. Nicole och jag är svinexalterade och barnen skrattar åt oss typ. Nicole är livrädd för berg- och dalbanan men hon är svingrym och åker ändå. På väg upp hör jag henne upprepade gånger "ahhhh, din mamma" jag skrattar och tycker det är svinkul. Hon gillar åkattraktionen och väljer därför även att åka Balder. Hon är svingrym alltså. hahahahha fy fan vad vi har kul. Vi spelar på olika godishjul. Nathalie lämnar liseberg med Nicke o jag stannar kvar. Vi stannar till stängningsdax hahaha. Vi kommer hem och är helt slut. Vi somnar typ driekt.

Tisdag: Hemfärd. Småångest över att behöva lämna denna underbart mysiga stad. Vi vaknar och duschar och packar väskorna. Vädret är kewk. Vi stannar i Mölndal och käkar och handlar med oss lite nödproviant (godis, dricka, coockies och annat mög). Vi lyssnar på svinhög musik och diggar. Sen är vi hemma igen.

Tack älskade Nicke för en sjuuuuuukt näjs weekend. Detta är utan tvekan nåt vi ska göra om. Nu räknar vi bara ner till Rhodos, för övrigt bara 9 dagar kvar!!!


Dreamteam! Det kan helt enkelt aldrig bli fel bara!

In the sunshine

Stackars bebisbror som slår huvet och svimmar idag. Han är så känslig min bebisbror. Han måste ju vara försiktig, han är ju liksom bara bebis så han fattar ju ingenting. <3

Idag tar fina vänner studenten. Vi har tur med vädret, När Mediegymnasiet har sina utsparkar så brukar det bara va fint väder. Det är så sinnes att det gått tre hela jävla år sen jag själv sprang ut, full och lycklig och visste inte alls vad som väntade mig hahaha. Det är egentligen bara synd om studenterna. Lyckan försvinner så snabbt hahah. Nä nu ska jag inte va sån. Idag ska vi fira Milla och Knegg ordentligt!

Hyfsat tidigt imorgon far jag och Nicke, kvinnan i mitt liv till Göteborg.Vi ska hälsa på Nathalie, besöka picknickfestivalen och givetvis Liseberg. Min tanke är att tvinga med Nicole till ALLA åk. Även dom hon är livrädd för hahaha. Är alltså borta mellan 5-8 Juni. Kommer bli awesome!

Bilder KANSKE utlovas om vi kommer ihåg o fota. Så länge får fölket ha en fortsatt trevlig dag i det fina och njuta så länge det bara går!

So long! <3

RSS 2.0