Heeeey Robin

Här om dagen möttes jag av min storebror efter att ha varit ute några timmar. Det första ha sa till mig var att jag liknande Robin Hood med min skjorta. Jag hade på mig en skjorta som jag köpt på H&Ms barnavdelning för killar. Skjortan var aningen stor på mig men med ett midjeskärp såg det faktiskt redigt bra ut! Men allt jag fick höra resten av kvällen var HEEEEEEEY ROOOOOBIIIIIIN!!! Jag vet seriöst inte vad det är på den skjortan som påminner så mycket om Robin Hood? Stabilt som fan.


Take from the rich and give to the poor?

Made by Nannelina 09

hähä

Kreativitet i badrummet
/Nanne. S 09 

hähähä

Your touch intensifies

http://open.spotify.com/track/74JTekRm0pIzZ6LnsntVAW

det kan NÄSTAN inte bli bättre alltså

Suk my dick

http://open.spotify.com/track/34xS9hZiLTkPJVaKjuleFZ

detta är faktiskt some good shit

Vad som gör oss kvinnor ounika

Det finns en sak som gör mig jävligt tjejig och ounik som tjej...det är att jag är svinkåt på Johnny Depp. Jag känner nog ingen tjej som inte tycker att han åtminstone ser bra ut. Personligen tycker jag inte han bara ser bra ut, utan att man kan säga att jag älskar Johnny Depp på många vis. Han är e UTMÄRKT skådis, Tim Burton veteran..säger väl allt..OCH han ser förbannat bra ut. Och killar suckar.."tjejer och johnny deeeppp alltsååååå". Jaaa men förlåt, detta gör mig som sagt jävligt ounik, för jag vet att jag inte är ensam om detta.

Idag blev det bio för min del, lite halvt oplanerat..blev då Public enemies. Jag hade egentligen inga större förväntningar på själva filmen utan jag vill bara se Johnny Depp. Han var som vanligt hetast i hela filmen.  Hur som helst, jag satt där i biosalongen och blev typ våtare o våtare...HERREJÄVLAR gubben är liksom inte alla många år yngre än min papi. Ska man beskriva ett stereotypiskt tjejbeteende så kan man ju börja med att ta upp att "Alla normala tjejer svinkåta på Johnny Depp". Jag blir alltid sjukt påverkad när Depp gråter i sina filmer. Självklart ska hetfanskapet börja gråta i filmen också.. hade egentligen inte kunnat bry mig mindre för det är ju bara en jävla film men Depps tårar för helvete! När han gråter vet jag inte om jag bara blir sjukt tagen av själva scenen eller om jag bara blir ännu kåtare för att Depp visar en lite känsligare sida av sig själv. Jag vet verkligen inte. 46 åriga gubbe, kom till mig!

För övrigt var själva filmen bra faktiskt.

So long!

Föck

FUUUUUUUUUUCK

daaaamn it

porca!

jävla vaffanculo

föck föck föck...

illa illa ialla

FUUUUUUUUUUUCK

Tack och hej

Singin don't worry

Jag har förstått att det tydligen är några som läser min blogg trots allt, det är rätt kung..ere inte?

Jag är nu 21 bast. Jag är så vuxen man bara kan bli, INGENTING är förbjudet mer. Fick massa trevliga presenter. Verkar som att folk känner mig ganska så väl då jag fått massa parfymer och skor...det älskar ju Nanne inte alls nä! Bästa presenten var nog ändå en plattång som jag fick av min storebror. Detta är inte vilken plattång som helst utan det som gör den lite halvunik är att den har en inbyggd timer och stängs därför av automatiskt efter 60 minuter. Detta är det mest nödvändiga för mig. Jag vet inte hur många gånger jag suttit på massa olika föreläsningar och helt plötsligt börjat få en känsla av att tång fan fortfarande är på. Har alltid slutat med att jag ringt någon där hemma eller åkt hem om ingen varit hemma. ALLTID har den varit avstängd, men känslan är obehaglig. Nu behöver jag aldrig mer bekymra mig över detta! Livet är vackert helt enkelt. Och TUSEN tack för presenten lille(store)bror. Bebisbror! <3

Nu ska jag sova tror jag.

Sov sött, vått, hårt, juckit, obekvämt you name it!

p.s det är inte O fucking K när dagisbarn springer runt och säger "jävla fitta" :s

20 år + 364 sketna dagar

För exakt ett år sen kom jag hem från Tunisien och jag var så sjuuuuukt brun. Rktigt gyllenbrun och FAKTISKT riktigt fin. I år är jag blek som ett jävla lik. Detta händer inte nästa sommar, lite på det.

Imorgon fyller jag år och blir en stor tös. Det blir coolt!

Baci!

Slutet gott...

...AAAALLTING gott! Tack Mina för ett alldeles excellent jobb. Jag är sjukt nöjd. Vill ni gadda er så hör av er till Mina. http://www.onefloordown.se/


Fine and mellow

Idag har jag seriöst varit en duktig flicka, har pluggat satan och jag hatar Malmgren, Angelöw, Hyltenstam och allt vad dom kallar sig dessa sketna författare som skrivit all min brännbara kurslitteratur. Fast jag kan inte låta bli, liiiiiiiite kul är det när man väl är lite inne i det haha :P

Har suttit inne precis hela dagen, ska nog cykla till Coop forum snart och köpa lite lösgodis. Det kan jag unna mig själv.
Sitter för övrigt inne på mitt rum just nu och lyssnar på Billie Holiday på superhög volym bara för att störa en viss smutsig, illaluktande, kräkliknande fitta som störs av allt ljud =)
hahaha är man bara lite kreativ kan livet vara riktigt vackert..nästan lite graciöst faktiskt :) 

Då drar jag iväg till coop snart då. Laters snyggos!

Baci!




Ge mig!

Jag tror att jag hittat mitt drömjobb som antagligen slår ALLT just nu

http://www.e24.se/lifestyle/klacksparkar/artikel_1498865.e24 


För övrigt är det plugg plugg och åter plugg som gäller för min del.

Piss in peace

Nathalies beteende, icke O fucking K alls

Min kära kvinna Nathalie har ingen mobil just nu, det har hon inte haft på ett tag. Detta är någonting jävligt frustrerande med tanke på att vi brukar ha ganska så mycket telefonkontakt. Man kan inte höra av sig på något sätt. Jävla kvinna, ta tag i ditt liv och skaffa lur. Jag kommer inte älska dig mindre bara för att du skaffar en ful och billig cell. Skaffa en snart för satiken :( För övrigt är Nathalie lite bäst ibland.

Har jobbat hela helgen. Wieeee.

Imorgon entrar jag studion, there will be bloooood hähä. Min fina Nicke följer med som moraliskt stöd och för att helt enkelt sitta och sitta på medan jag blir matad med all bläck. Jag älskar henne för detta, hon är helt enkelt en wunderbaring. Bild utlovas kanske om jag känner fört.

Nu ska jag sova för jag är trött som ett jävla lejon som nyligen käkat oxe.

Sov fint och bambisött ladies n' gents.
Baci!

The Spaghetti incident?

Igår blev jag sugen på någonting "gott". Cyklade därför till Coop och köpte lite naturgodis samt en Pepsi max. Jag stod i kassakön med mina två varor, tre om man räknar ed plastkassen. Framför mig stod en dam och bara lasta på sina varor i kanske 15 minuter. Jag fattar inte hur man kan handla så mycket mat, måste varit till något läger eller nåt. Hur som helst, den kvinnan tog goooooood tid på sig och skulle tvunget se till så streckkoden placerades åt rätt håll för att underlätta kassörskans arbete. Det tog inte alls lång tid, verkligen inte. Summan slutade på 3000 någonting. Jag tror liksom hon bland annat köpte 28 kg Spagetti.  Det var inte kul och stå i den kön vill jag lova, inte alls kul :(

Bäst just nu: Nina Simone!

Bläck till spillo

Jag avskyr tribals mer än någonting annat..jag kom på det precis. Fy satan vad det är fult. Varför har man tribals? Alla som har tribals har ingen personlighet. Det är lika sant som att dom som har Magnum som favoritglass tvekar över sin sexualitet.

För övrigt entrar jag studion på Måndag och då kan jag lova att det inte blir några tribals här inte haha. Bild utlovas!

Nu ska jag sova för jag jobbar hela helgen (y)

Natti natt natt natt

No water

Idag har jag jobbat och varit en duktig tös. Eller ska sanningen fram gick det åt helvete när jag skulle tvätta åt en vårdtagare eftersom tvättstugor enligt mig är jävligt hi-tech! Men jag gör alltid mitt bästa och det gör mig redig och söt. En riktig jobbetös helt enkelt!

Nu ska jag göra mig i ordning lite sen jag till Golden med Nathalie och Nicole. En gyllene kväll på Golden helt enkelt. Kommer bli toppen. Ölis med mina favoritkvinnor denna fina dag. Perfa! Splendid! Benissimo!

Tjo och skål!

Som om allt var en lek

ont ont ont ont!!! Började med magen sen nu helt plötsligt leder och muskler. Ont som satan! Bara inte detta är början på någon jävla influensa eller scheisse. Det har vi/jag inte tid med :(

AJ

Toy collection

Dagens outfitbilder är ju faktiskt det allra COOLASTE just nu. För att sticka ut lite ska jag inte haka på trenden utan jag döper det istället till GÅRDAGENS outfit! Detta kommer nog inte bli någon vana.


Tröja: Gina tricot
Tights: H&M
Skärp: Vet inte vad butiken heter, köpt i San Diego 
Skor: DC-ballerinor, Junkyard
Väska: Lindex
Smycken: Överallt och ingenstans

Tack och hej!

The City Issue


Checka or be a fyrkant! 

http://mag-mag.se/

We call them Wienerbröd

Söndag morgon. Seg i kroppen. Jobb imorgon. Idag är en perfekt dag för att göra Negerbollar. De är precis det jag tänker göra idag. Det är en negerbollssöndag och jag tänker vara delaktig!

Peace!

RSS 2.0