Cause we hate what you do

Fuck you
Fuck you very, very much
Cause your words don't
translate and it's getting
quite late
So please don't stay in touch




It's so lovely when it's sunny

Om PRECIS en månad är det jag, Nicole och solen. Nu har jag äntligen gjort mitt pass också haha. Fick till och med sms idag där det stod att jag kunde hämta skiten. Fort gick det! Äntligen kommer min kritvita röv få lite färg. Jag kan inte vänta!

Piss in peace!

I hit you back

Fy fan vad min mir varit på mig nu. Mitt pass gick ut för typ en vecka sen och att förnya mitt pass är ett projekt jag haft på G i typ fyr veckor nu hahaha. Men IDAG är det dax. Efter att min älskade kvinna Nicke slutat jobba hämtar hon upp mig sen kör hon mig till Polisen i Malmö där jag ska förnya skiten. Om lite drygt en månad är det äntligen dax för mig och Nicke att åka iväg till solen och ha en underbar vecka på Rhodos. Ingenting ska stoppa oss, inga askmoln, inga gamla pass och inga inställda flyg. Jag vägrar. Vi ska komma iväg!

Men att fixa passet är ju såklart en vettig start.

Laters!

Pretty so

I onsdags ville jag egentligen till KB för att se flummhuvet Eek-a-mouse som var på sveabesök och förgyllde med sin närvaro. MEN,jag var väldigt förkyld och skulle jobba dagen efter och jag är ju lite smådesperat och vill verkligen ta vara på dom timmarna jag får på jobbet. Så alternativet var ju att stanna hemma och vila ut för att orka jobba dagen efter. Dessutom skulle han inte börja spela förrän vid 23 och det innebär att han antagligen inte kom ut på scen innan 01. Jag var lite småbitter.

Min lille(store)bror skulle också dit och se han med sina dudies. Eftersom han är världens sötaste lilla bebisbror ville han inte att jag skulle vara allt för besviken. Så vad gjorde han? Jo han spelade in Ganja smuggling till mig och skickade som mms för att föra mig lite glad. Hhahahha men saken var den att han antagligen var så dragen att han glömt sätta på ljud eller nåt, för jag gick nämligen ett inspelningsmms UTAN ljud hahahahahha!! Men bara det gjorde mig glad. Att han mitt i all fylla och damp på KB tänkte på mig och ville göra mig glad. Efter några tjog öl säkert, så tänkte han fortfarande på mig. Han tänkte liksom, "syrran hade velat va här, nu ska jag göra henne liiiite glad så hon inte bölar". Hur söt är inte min lille(store)bror egentligen?

Tänk att ett tomt mms kan göra en så glad, jag kommer alltid spara det.

Love you bro! <3

My generation

För något år sen skrev jag ett inlägg om hur dampig pappa kunde vara ibland. Idag fick jag uppleva det igen. Sen vi flyttade in i detta hus (för åtta år sen) så har vi aldrig rensat vinden något. Så han har tydligen planerat ihop med min mor att vinden skulle tömmas helt, Jaaa jag är seriös. Man hinner liksom samla på sig sjukt mycket skräp på åtta år. Han är som sagt dampig den gubben. Är det inte uterum som byggs eller badrum som renoveras så är det något annat projekt han har. Att vila finns inte i dennes värld. Liksom, en lördag..det första jag tänker på är vila och öl. Men inte papi. Gubben räknade ju såklart med att jag skulle hjälpa till. Det kändes inte lönt att tjafsa om saken eftersom han ändå är så sockersöt gubbfan. Alltså jag kan inte beskriva med ord hur mycket skräp vi lyckats samla på oss genom åren. Tanken är att vi ska bygga om lite på vinden osv. Därför är nu vårt uterum och garage som båda är ganska stora just nu fulla med lådor och annat skräp. Att göra detta idag var kanske det tråkigaste jag varit med om men jag försökte göra det bästa av situationen och lite kul hade vi ändå. Det kan iofs vara för att gubbfan är så söt när han är dampig, så jag har lite kul på hans bekostnad. Mami sken också som en sol idag vilket var trevligt, vanligtvis blir det krig och hysteri när vi flummar med "våra" projekt hahah. Men nä, det gick bra :)

Tog precis en dusch, om ett par timmar kommer Nicke och hämtar mig. Vi ska hem till henne och laga lite käk, dricka vin och chilla till någon rulle antagligen. Mycket näjs!

Pengar rullar in som det ska! Det går bra nu, kompis det går bra nu!

It's funny because is true

Haha världens goaste citat från min söta dude William.

Jag, Nicole, William och Gabbe sitter på en park och njuter av vårsolen. Vi  blir sjukt sugna på Falafel, eftersom vi alla vid just det tillfället var duktigt panka började alla ta upp sina plånböcker och räkna alla småmynt man hade (HAHA).
William sneglar på min plånbok och säger: "Sjukt stabilt att man har en louis vuitton plånka men inga pengar i den"
hahahhaha så jäkla klockrena polare jag har.

Kärlek!

What is the word

Det fanns en period i mitt liv då jag inte förstod någonting, han var för mycket liksom. Numera kan jag inte annat än att älska denna man. Det tog mig några år att uppskatta och faktiskt nästan älska Samuel Beckett.

Den grekiska filisofen Sokrates har tydligen sagt att det inte handlar om VAD man får kritik utan VEM som ger dig denna kritik. Detta är lite samma sak, det handlar kanske inte om VAD jag läst utan VEM som läst för mig. Jag ska fan ha en trekant med Samuel Beckett och Sokrates, någon dag så.

RSS 2.0