I'm still an animal


haha palla att Ricky Martin kom ut som gay för bara några dagar sen. Alla har ju liksom gått runt och vetat det före nörden själv liksom hahaha. Denna "nyhet" är såååå passé HAHAHAHHAHAHA!!!

Vem fan bryr sig om prinsessan Madde röker? Jag kunde seriöst inte bry mig mindre, jag brukar själv ta mig ett bloss ibland..och jag är dessutom lite coolare än prinsessan, ingen skriver artiklar för det?

Jag vill citera min gamla lärare Ingvor; "Män är svin!"

Godnatt och sug

Just keep coming around

Usch vad lame att jag skriver så sällan. Men det är som sagt inte lätt när man är working class hero HAHAHAHA, Jag älskar det. Fast jag jobbar ju knappt heller :P

Men nä, det är inte lätt när man är så upptagen med att umgås med sina sjukt awesome polare. Förra veckan hann jag till och med träffa Boben två gånger, det är inte det allra vanligaste ska jag lova. Ena gången var hemma hos Nicke, vi tittade på House, käkade middag och slappade. Andra gången var i torsdags inne på Golden, det var dupstepkväll. Vi hade mucho trevligt, Nathalie och Michelle var också med. Supernäjs! Sen har jag umgåtts med min beloved vapendragare Nicke. Vi skrev högskoleprovet i lördags, jag sov hos Nicke för att slippa stressa in till Malmö. Vi vaknade med glatt humör, käkade frukost och fick skjuts av mamma Kat. Vi kände oss sjukt grymma och rediga. Sen bar det av hem till Nicke igen för att ta en snabb dusch och göra oss fina OCH för att senare fira min beloved vapendragare Nicke som faktiskt fyllde 19. Min älskade flicka är numera 19 bast och om ett år är hon aldrig mer tonåring evår! Min present kändes självklar, lite cash till hennes tattuering. Kommer bli asnäjs. Så som sagt, det är inte lätt o blogga när man har så awesome polare liksom.

Snart kanske jag slutar hosta så mycket, nu är jag faktikst frisk. Men hostattackerna vill bara inte försvinna. Tvi!

Även min exklasskompis Lina fyllde år igår, slängde iväg ett grattissms. Hoppas vi lyckas träffas snart, vi är rätt kassa på det. Men Lina är en fin tjaj och jag njuter alltid av hennes sällskap!

Nu ska jag käka tror jag.

Piss in peace!

RSS 2.0