Rock box

Fan vad jag är lame med bloggandet. Nanne är en upptagen kvinna you see. Det är inte lätt när man är så upptagen med att umgås med sina fina vänner och jobba och sakna sin lille(store)bror som åkt iväg till Kina men som dessutom köpt en Chanelplånbok till syrran, man kan inte annat än va glad. Vädret är asmysigt. Jag är lycklig.

Sitter och lyssnar på Regina Spektor. Kan man någonsin få nog? Nej!

Denna helgen blir vit och slapp. Kanske kan behövas.

Nu ska jag strax sova. Ska bara lyssna på Regina en stund till och samla krafter för att orka resa mig upp.

So long!

Oncoming car went out of control

Okäääy haha vart ska jag börja... i lördags blev det lite scary. Jag skulle in till Malmö och se Alice i underlandet som jag så länge längtat efter att få se. Tim Burton är en av mina idoler. Jag skulle se filmen med Nicke, Nickes mamma Kat och Nickes moster Cilla. Min bror är ju världens sötaste och erbjuder mig skjuts eftersom jag kände mig stressad och lite whynig. På väg in till Malmö är jag och lille(store)bror på gott humör tack vare vårsol och lördagsfeeling. Vi lyssnar på rockklassiker och sjunger och rockar för allt vi är värda. Sen händer det haha. Vi kör och såklart när det är grönt och rätt hastighet. Det gör däremot inte en taxidude som pratar i mobil och inte ser oss köra så ja, vi krockar. Det blir helt svart i någon sekund. Krocken lät nåt så in i helvete och jag är bara beredd på att känna smärta någonstans och få massa glas över mig. Men nada. Jag vågar inte titta på bror, istället hör jag han säga SHIT, är allt ok med dig? Hur gick det? Då vet jag att min bebisbror är ok. Jag fick en chock och skrek åt föraren och svor och etc etc. Tack och lov är vi helskinnade, bilen däremot haha. Materiella ting går att ersätta. Men min bebisbror går inte o ersätta. Sjukt dramatisk stund hahaha.

Det slutade med bio, fest, öl och bra musik.

Slutet gott, allting gott!

Mood indigo

Jag fullkomligt älskar fredagar. Idag ÄR det fredag. Nicole hade lunchpaus i tre timmar så hon kom hit och lunchade med moi och förgyllde min tillvaro som vanligt. It was nice liksåååm. Mamma tycker Nicole är jättesöt och hon tycker att Nicke påminner om flickorna man ser på såna gamla bokmärken med klassiska motiv (som mami älskar). Det stämmer fast Nicke är lite coolare än så faktiskt.

Sen har jag fått höra om min fina lille(store)brors ölbravader och skrattat. Han är så liten o söt, han ska liksom inte kröka. Han är ju bara bebis liksom.

Mitt rum är nystädat och doftar frääääscht. Tvättar kläder och sängkläder och känner mig sjukt pepp. Kan vara våren. Hopp om livet helt enkelt! hhahah. När Nicke slutat jobb så ska hon hämta upp mig sen ska vi hem till henne och kanske glo nån rulle eller kanske bara slappa och dega o va allmänt söta som vi brukar.

Jag lyssnar på Nina Simone just nu, vilken kvinna!

Piss in peace och fridens. Fredag!!

Let it wash away

Idag har jag STORstädat mitt rum. Något jag borde ha gjort för bra länge sen. Men nu är det iaf gjort och det känns så förbannat bra så jag finner inga ord. Man städar åt sig själv faktiskt och ingen annan. Jag har en rosa mopp som jag fått av mamma och en matchande skurhink. Det ska va kul och städa! hahaha.

Fridens!

RSS 2.0