Lord I'm five hundred miles away from home

Sun is shining, the weather is sweet yeah!
Plusgrader fyyy fan vad sweet! Hopp om livet var det ja. Snart kanske jag kan ha min skinnjacka igen och ett par sessiga converse till. Bara det inte blir översvämning, vilket det lär blir. Men det är OK, jag är glad! Dessutom är det fredag, fredagar gillar vi!

Nicke och jag har nu bokat biljetter till Rhodos. Nu är det bara att vänta och se fram emot 20-27 Juni. Kommer bli askul! Vi kommer bo hos Nickes moster Cilla och hennes man Graeme. Ljuvligt som bara den. Sand, hav, sol och ny miljö är sjukt efterlängtat. Att dessutom att få åka med världens finaste person kommer göra hela resan!


Tänk att få mötas av denna finfina view varje morgon!

Idag blir det nog mest chilleri för min del. Vila är sjukt underskattat. Imorgon däremot ska vi ha skoj på Ön!

Nu ska jag göra lite kaffe. Det är också finfint.

Piss in peace!

We meet again

Jag måste faktiskt få säga att min lille(store)bror är sötare och bättre än din!
I denna eviga vinter är det jävligt surt att ta sig in till Lund när tågen inte går som dom ska eller när klockan är 7 på morgonen är det inte så frestande. Därför brukar vi samåka ibland eftersom bror jobbar i Lund. Oftast släpper han inte av mig precis vid skolan (språk- och litteraturcentrum även kallat sol) utan ett par hundra meter från sol, vid kukatornet närmare bestämt. Annars blir det en omväg för bror. Här om dan tjatade jag på att få skjuts till Sol.

Nanne: Snälla kan du inte släppa av mig vid sol?
Bror: Nä det blir en omväg, det är bara några meter för dig och gå. Det fixar du.
Nanne: Men seriöst, jag har en tjej i min klass som alltid får skjuts till skolan och dom släpper alltid av henne precis vid ingången typ, varje jävla morgon!
Bror: Jaha..?
Nanne: Ja.. och hon har alltid kjol på sig och är sjukt spinkig och ful.
Bror: Nä Nanne, jag släpper av dig vid kukatornet.
Nanne: (mummlar surt för mig själv)

När vi närmar oss kukatornet ser jag den fula spinkiga kursaren jag pratade om.

Nanne: Vafan hon GÅR idag HAHHAHAHAHHA rätt åt henne, om jag inte blir skjutsad ända till sol ska hon också få gå tycker jag.
Bror: Var det hon du snackade om innan? Hon är väl inte ful? Hon var väl rätt söt?
Nanne: Men för helvete ser du inte hur spinkig hon är?

Jag blir avsläppt vid kukatornet och går surt hela vägen till sol o framför mig går denna tös hur sakta som helst i sina högklackade skor.

Idag ville söta bror skjutsa mig igen.

Bror: Idag har jag inte så bråttom så idag kan jag skjutsa dig till Sol.
Nanne: Jaaaa vad du är bäst!
Bror: mmm så kan du få se din spinkiga kursare som vanligt och va lite skadeglad som du brukar.

hahahahahahhaha detta charmtroll till lille(store)bror kan va awesome bara han vill. <3

Well I'm looking for a lover



Jävla expressen, för mycket snack och lite verkstad. Vem fan skulle jag knulla med ikväll liksom?

In the happyland

Jag sitter hemma och skriver hemtenta. Rätt kul uppgift faktiskt MEN, hemtenta är hemtenta. För min del är det tre grejer som jag måste ha när jag skriver hemtenta. Det är självdisciplin, kaffe och tuggummi. Tack och lov är allt ordnat. Trevligt nog skriver jag faktiskt om just bloggar i min hemtenta.

Min kursansvariga är sjukt nice, jag mailade en fråga och fick svar efter typ tre minuter. Jag var ju så sjukt impad att jag var tvungen och maila tillbaka och skrev något i stil med "Tusen tack för detta snabba racersvar!" För jag var verkligen sjukt impad. Han svarade mig och skrev, "Tack själv för att du frågar :)". Hade jag mailat någon på Malmö högskola hade jag fått svar på fredag typ. Jag har kanske underskattat Lunds universitet alltså.

Nä, nu ska jag ha påtår sen är pausen över.

Piss in peace!

I’d like to have another kiss

Igår hade jag mindre gruppresentation som skulle redovisas muntligt. Gick bra! Nu är jag ledig till och med nästa fredag. Fyyyy fan vad kalas!

Om ett par timmar ska jag hem till Nicke. Hon är söt och har ordnat pyjamaskväll för enbart töser. Kommer bli asmysigt. Dock blir det inte mycket vin för min del eftersom jag går på pencillin. Men men, hallonsoda duger faktiskt.

Jag är på rätt väg..verkligen..vänta o se.. det går kanske sakta men det går..sakta men säkert. Jag har min familj och tacka för så enormt mycket. Ju äldre man blir desto mer inser man hur viktig familjen är. Mina vänner har också funnits där och varit enormt stöttande. Jag har fina människor nära mig. <3

Nu tycker jag snön kan smälta. Nu är det faktiskt nog. Jag vill ha snödroppar och fler vårtecken. Ge mig vår. Jag vill kunna gå i converse, ballerionor och allmänt halvnaken och flasha med min taniga kropp och mina platta boobs.

Läs förresten denna artikel http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6417164.ab Den får mig o tänka på Nicole, vild o oemotståndligt söt. Nicke är min söt vilda lilla flodhäst!! <3

Ska börja sminka mig snart och göra mig i ordning.

Laters va.

Ha en näjs fredag.

Piss in peace

I should have run

Jag mår verkligen scheisse idag. Bihålorna sviker ännu mer, bihåleinflammation är verkligen anus vill jag lova. Har yrsel och huvudvärk och mår illa. Har knappt någon röst kvar. Jag orkar fan inte va tyst.. det svider.

Nu ska jag fortsätta plugga o tycka jävligt synd om mig själv. JÄVLA VÄDER.

Piss in peace

I feel you

Idag var jag hos tandläkaren. Min tandläkare såg ut att va en nyutbildad tandläkare med någon form av autism. Han var sjukt nervös, han kanske aldrig hade pratat med en tjej förut. Varför var han nervös? Jag har liksom små bröst? Men men, mina tänder var iaf hela och fina.

När jag kom hem åt jag lite frukost sen jag har betalt min avgift till högskoleprovet. Sen har jag pluggat och varit sjukt redig.

Jag är sjukt snorig..jag menar verkligen..sjukt snorig.. hade jag kunnat ta allt mitt snor till en pantbank och fått pengar för alla ton hade det inte funnits u-länder mer kan jag lova. Med mitt snor och mina 155cm kan jag göra världen till en bättre värld.

Nu ska jag fortsätta plugga..det är faktiskt inte alls så tråkigt. Kursen är faktiskt nice. Jag är nöjd. 

På återseende dudies.

Piss in peace!

RSS 2.0