True love will find you in the end

I never really cared until I met you

25/11-10:
Det var då jag såg dig för första gången och föll handlöst för dig..
30/11-10: Det var då du plockade upp mig och det blev vi..


Amor vincit omina ~ Kärleken övervinner allt

Buffalo blues

Blev en väldigt lugn o mysig första advent. Glögg o adventsfika med familjen och senare blev det även lite ostbricka, lugnt och mysigt. Jag tror detta är första gången jag ser snö redan på första advent så länge jag bott i skåne. Jag tycker det är rätt mysigt! Hoppas Anna Zetocha o jag lyckas klämma in en dejt för julbak, har sett så sjukt många härliga recept på julgodis och jag är svag för sånt och Anna och jag är duktiga!

Jag suktar och drömmer om mina skor, jag vill ha hem dom nu! Kanske imorgon..kanske!

Jag hoppas ni alla får en mysig första advent och att ni tar hand om varandra, för som Di Leva säger så har vi faktiskt bara varandra.

Peace och kram!

These boots

Detta är en bra torsdag, en riktigt jävla bra sådan.
Jag har skickat in ett arbete och är skitnöjd, älskar känslan av att ha avslutat ett större arbete, läst igenom det och man känner att man är skitnöjd. Och när man sen mailar läraren..samma sekund som man klickar på "skicka" knappen..känslan man får i kroppen just denna tiondelssekund är bäst! :D

Jag har beställt mina drömskor. Det är adidas snowjoggers. Dom är så fula att dom är ascoola. Nic köpte ett par förra året och jg blev galet förälskad. Denna vinter skulle jag bara ha ett par sådana! Har i år letat efter dem ÖÖÖÖÖÖÖVERALLT utan o hitta. Gav till slut upp och sen visade det sig att endast en svensk hemsida sålde dom. Utan en tvekan beställdes dessa fulsnygga ting. Här ska ni få se hetsakerna:


Jag ska gifta mig och skaffa barn med dessa skor <3

Sleep tight o så.
Peace och kram!



First stop

Ser nu på Kastrups hemsida att lillebror landat. Så nu ska vi strax köra o hämta småttingen från Malmö C. Jag är happy o supercoooool. Precis som lillebroooooor! :D


Jag är så glad att hela min kropp förvrängts av all exaltering

Erase me

Idag är jag på bättre humör trots att jag är ordentligt förkyld och förmodligen påväg o bli lite sjuk. Jag har fått prata med min bror som befinner sig i Kina för tillfället o jag har även pratat med Nic. Fina personer som betyder mycket för mig. Dessutom var jag på bröllop o det är rätt fint det också :) Så idag var nog ändå en bra dag. Nu ska jag sova, imorgon jobbar jag typ 7.30-20-30. Natti natt!

KÄRLEK


Såhär glad var jag innan ze wedding. Ni får ursäkta mitt stökiga rum!

Längesen

Jag hatar och känna såhär. Men jag orkar inte heller hålla det inom mig.. jag känner mig sjukt isolerad från mycket just nu. Det beror antagligen på att jag jobbar mycket och mycket med studier. Man vill vara duktig och leva ett tryggt liv men det kostar. Jag vill inte tro att jag på något sätt är bortglömd, det kanske är jag som kräver mycket uppmärksamhet? Jag saknar stunder då jag kunde åka bil med bror och lyssna på rock klassiker och digga, när jag hade tid och ork för söndagsbak, när jag och nic kunde vakna vid 13 tiden en söndag och baka scones och sedan spela kort tills det blir mörkt igen, när jag kunde njuta av att dricka mitt morgonkaffe på helgerna i mitt rum medan jag läste nyheterna på datorn och solen sken så starkt att den bländade mig. Om detta bara är normalt höstdepp så hoppas jag att det endast är så och att det snart går över. Det kanske är ettårsdagen som börjar närma sig som påverkat mig? Allt jag vet just nu är att jag saknar alla så fruktansvärt mycket...


Det här var en fin kväll jag spenderade med några av dom
människor jag älskar allra mest. Det är en sån där typisk kväll
man minns med glädje. Många fina saker inträffade, inte bara
för min egen del.

Powertrip

Kom precis hem från en skitmysig middag hos Nic. Hennes moster Cilla som vi bodde hos i Rhodos i somras har bestigit Kilimanjaro, så sjukt imponerande. Mycket mysig kväll där vi fick se bilder o allt. Jag har varit ledig idag, riktigt skönt. Skönt med en lugn fredag, jag behövde nog det.

Nästa lördag ska min älskade ögonsten till lille(store)bror till Kina, tredje gången detta året. Jag är egentligen sjukt stolt över denna varelse. Det krävs förtroende o allt men tydligen var chefen riktigt nöjd efter hans senaste insatser i Kina så det blir att han åker dit en tredje gång detta året. Jag kan inte säga annat än att jag är stolt, vem skulle liksom inte va stolt över sin lillebror?

Underbart är kort, därför avrundar jag denna fredag med en dusch och sedan blir det sängdags. Imorgon jobbar jag 7-17. Så länge jag har jobb är jag glad och jag klagar absolut inte.


Fin sommarkväll med nathalie och uppblåsbar gura

Godnatt o hela kitet.

Piss in peace

RSS 2.0