You try my shoes

Jag börjar plugga till hösten och det gör även Nicke, fick veta det idag. Vi blir skoltöser igen, fy fan vad kul! Något säger mig att det blir många pluggkvällar tillsammans med te, klagomål, lathet och motiverande. Fy fan vad kul! Vem fan vare som sjöng school's out liksom haha! Grattis Nicke, jag är glader för din skull Boy George!


Förhoppningsvis ser vi lika glada o pepp ut i höst också.

You throw stones

Superduper glad jävla tjej ska jobba, såhär glad är jag.



Den 4/9 har jag och Nikåll Wibarj feeeeeta planer mannen.

Working class hero livet kallar nu. Gör samma sak, klipp dig och skaffa dig ett jobb.

Piss in peace!

Make you notice

Idag kände jag mig sjukt vuxen då jag åkte iväg till Ikea med Nicole. Jag köpte lite smågrejer och vi käkade lunch där. Sen åkte vi in till Forex och växlade pengar osv. Vi körde även in till Lund eftersom Nicke skulle vattna Mimmis blommor. Vi hade asball idag, vuxenpoäng åt oss!

Jag ska för övrigt börja plugga på Komvux till hösten, har sökt till en del intressanta kurser som jag ser fram emot. Har därför börjat checka in lite kurslitteratur. Idag åkte jag in till Kornheddinge som ligger mitt ute i ingenstans, träffade en tjej där som sålde lite gammal kurslitteratur som jag kommer behöva nu till hösten. Min fina bror skjutsade mig dit eftersom tjejen bodde mitt ute på landet där bussarna aldrig syns typ. Tjejen pratade på som fan som att hon känt mig hela livet. Men mycket trevlig iaf.
På vägen tillbaka:

Bror: Klart som fan hon snackar så mycket, om hon bor där hon bor har hon väl säkert inte fått prata med en människa på minst två månader.
Nanne: HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
Bror: Hon säljer säkert saker på blocket bara för att hon ska få chansen o prata med någon.
Nanne: HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAH

Du är för jävla bra du brorsan.

Nu ska jag läsa lite och sedan försöka sova.

Piss in peace, peace och kram!

We no speak americano

Nu jävlar..tillåt mig nu att sammanfatta den bästa veckan i mitt liv. Min o nickes härliga vecka på Rhodos 20-27 juni. Underbart är tyvärr kort. Såhär såg det ungefär ut.

Söndag 20 Juni:
Vi flyger från sturup på sena kvällen. Först yrar vi runt i taxfree shopen och prövar typ 20 parfymer var. Väl på flyget spelar vi frågespel och småsocialiserar lite med andra resenärer. Klockan 1 på natten landar vi och Cilla och Graeme står där och väntar på oss, Nicke och jag behöver inte vänta så länge på våra väskor, dom är bland dom första haha. Min är übertung. Vi kommer hem till Cilla och Graeme och äter en lätt middag och går sedan direkt och lägger oss.

Måndag 21 Juni:
Vi vaknar hyfsat tidigt och börjar dagen med en fin frukost. Sedan kör Cilla mig och Nicole till Rhodos town där vi får sola och bada samt umgås med Cillas svenska väninnor. Jag träffar the love of my life, Tom 5 år. Han ger mig stenar och vi pratar om spiderman. Sedan äter vi en lätt lunch på finn cafe och avnjuter en frappe. Därefter handlar vi lite på Pappous, supermarket som säljer sprit bland annat. Vi handlar massa alkoläsk. Sedan far vi hemåt och duschar lite och tar lite siesta. Efter en underbar siesta grillar vi och avnjuter sjukt god mat och riktigt gott vin. Vi njuter och älskar livet. Vid 1 tiden däckar vi.

Tisdag 22 Juni:
Vi vaknar som vanligt hyfsat tidigt och käkar frulle. Sedan drar vi till den lokala stranden i Kalevarda och badar och dränker varann lite smått. Mycket nöje! Därefter äter vi en lunch jag sent glömmer på en restaurang precis intill stranden. Vi käkar kalamaris och det känns som att jag dött och hamnat i himmelriket. Efter denna underbara lunch är det samma rutin, dusch och lite siesta. Sedan gör vi oss fina, vi ska nämligen till barstreet och festa satan är tanken. Inte nog det med, vi har bestämmt träff med vår vän Sammy som lämnat sverige för Rhodos. Detta blir en natt vi sent kommer glömma. Jag dricker världens godaste mojito, vi blir kompisar med halva barstreet, vi avnjuter svenska dundergoda blåbärsshots och vi dansar bort 5 kg. Helt enkelt en underbar natt. Nicole och jag tar första morgonbussen hem och vi får gå en bit efter att bussen droppat av oss, det börjar bli ljust ute och vi är fortfarande smålulliga och sjukt glada. Vi pissar i buskar och sjunger och är helt enkelt lyckliga. Klockan 6 är vi hemma igen och går direkt och lägger oss.

Onsdag 23 Juni:
Vi vaknar vid 12 och käkar frukost. Vi drar till den lokala stranden och chillar i ett par timmar. Sedan hem för lite siesta och dusch. Efter det är det tjejkväll för mig, Nicke och Cilla. Vi åker till gamla stan och småshoppar lite och träffar en galen man som säljer växter. Shoppingen består av presenter till familj och vänner i sverige. Sedan käkar vi en sagolik middag på en av restaurangerna i gamla stan. Dyrt men sååå värt det. God mat, gott vin, cig och underbart sällskap..mer kan man inte önska sig. Sedan åker vi hem till Kalevarda igen och avrundar dagen.

Torsdag 24 Juni:
Vi vaknar tidigt och käkar frulle ofc. Sedan beger vi oss mot den finaste stranden jag någonsin skådat, Anthony Quinn bay. Åk ALDRIG till Rhodos utan att besöka denna magiska strand. Kristallklart vatten, klippor och lagom blåsigt. Det enda som störde mig var att en Fabio hade sin solstol ganska nära mig, han hade speedos i glänsande material och olivgrönfärg. Hårig var han, tror ni inte han särar på bena så mycket det bara går och visar mig hela jävla kalaset? Jag hatar Fabio, han förstörde min dag. Men för livet har jag! Efter några underbara timmar på denna vackra plats åkte vi hem igen och åt lite lunch. Sen tog Nicke och jag jeepen och körde ut till Rhodos och drack varsin frappe, sedan drog vi till Billy's och handlade lite nödvändigheter (smirnoff ice, glas, cig, frimärken). Sedan körde vi hem igen och lyssnade på dubstep på allra högsta volym med nervevade rutor och solglajjorna på. Det var en känsla som seriöst inte går o beskriva..frihet till max liksom. Gasen i botten haha. Sedan hem och duscha av oss salt och svett. På kvällen satt vi på den fantastiskt mysiga altanen och grillade och avnjöt gott vin. Lycka på hög nivå.

Fredag 25 Juni:
Vi vaknar, frukost. Det är midsommar. Vi springer först och badar lite snabbt på den lokala playan. Sedan åker vi till Kalithea och firar midsommar med andra svennebananer. Sol, bad och mat ingår. Vi träffar även Nicoles blivande man, Kiriakos, han är 11 år och tillsammans går vi alla tre på krabbjakt. Den lilla jäveln visar sig va en riktig gentleman, han är för övrigt Toms storebror (min man). Efter denna mysiga stund åker vi till Natalie och Vangelis och dricker lite kaffe och gör oss fina. Sedan beger vi oss till en Resraurang som heter Wonder, där sitter typ 40 svenskar som ska avnjuta en midsommarmåltid. Gry Forsell är en av dem. Sammy är såklart med oss. Vi har en üüüübertrevlig kväll, Nicke och jag delar på en karaff och leendet blir bara större och större på oss båda hahaha. Vi kör hem och fortsätter kalaset med lite vin och alkoläsk. Sedan är det sängen.

Lördag 26 Juni:
Efter frukosten åkte vi till Cillas favoritstrand, inte så svårt att förstå varför. Där var max 7 pers på den stranden, vattnet var fint, vågorna höga, sjukt avkopplande helt enkelt. När vi kom hem igen blev det en lite längre siesta och sedan dusch. Senare på kvällen bar det av till en sjukt mysig restaurang där nästan inte enda turist hänger utan bara söta charmiga greiska gubbar som sitter med sina radband och dricker ouzo. Efter en lovely måltid med lovely vin körde vi vidare till ett hotell som hade kareokekväll. Nicole och jag tittade på varandra och tänkte.. fuck this..utan alkohol gör vi inte detta. Så vi drack margarita efter margarita, men jag tyckte att glasen var för små och gick därför till bartendern och bad om dom största glasen han hade. Han sa att det inte fanns större margaritaglas. MEN då kom jag på att det faktiskt fanns ölglas (0,5 liter). Såklart fick vi sen margaritas i ölglas... med denna effekt blev det såklart möjligt för oss att medverka på kareoken. Om det sen lät bra vågar jag inte lova, men jag kan säga som så.. Nicole och jag rockade! Väl hemma igen däckade vi ganska kvickt.

Söndag 27 Juni:
Vakna sjukt tidigt.. packa väskan..ångest...lämna det fina vädret och denna underbara miljö. Det var tradigt att lämna Cilla och Graeme som varit sjukt fina värdar.  lååååång kö på Rhodos airport. Vi köper med oss massa godis och sprit hem från taxfree haha. Flygresan går sjukt långsamt. Väl hemma igen möts vi att fint väder vilket faktiskt känns rätt bra.

Älskade Nicke, du anar inte hur jävla ballt jag haft med dig. Jag har känt mig sjukt avslappnad under hela resan, vi behövde det både du o jag. Hoppas vi får tillfällen att resa fler gånger. Det finns ingen person i världen jag hellre dränker. <3

Jag lovar ett inlägg med massa bilder så fort vi tömt kameran.

Peace och kram, Piss in peace!
<3

RSS 2.0