Bloody bleeding blood

Jag tycker verkligen om barn RIKTIGT mycket. Jag vet själv att jag vill ha barn i framtiden, det är jag säker på. Så jag älskar som sagt kids och har absolut inget emot dem. Det jag däremot kan avsky det är mammor som springer runt med barnvagnar och inte har någon som helst jävla respekt alls! Som idag, drog till Burlöv center med mami. En kvinna går med sin barnvagn...hon tittat åt vänster men kör RAKT FRAM med barnvagnen. Jävla idiot.
Samma jävla kvinna stod i H&Mkön men hon parkerade liksom vagnen och drog och shoppa vidare..för att inte förlora sin plats i kön och därmed blockerade hon vägen för oss andra som stod i den långa kön. JÄVLA IDIOT!
Jag har för övrigt mensvärk och känner mig lite lättirriterad idag.

Jag köpte en Dallaströja igår!!!
hahaha jag älskar den, jag ÄR en kärring..och hur skulle jag då kunna hata Dallas? :D
Den är awesome!

Nu ska jag natta och drömma om att jag och Ahlgren knullar så han ger mig receptet till Ahlgrensbilar eller en livstidsförbrukning av dessa underbart goda ting.
Natti osv.


DALLAS!!! :D



Han värmer sängen åt mig..

Ja John alltså, han värmer sängen åt mig, börjar känna mig lite trött nu och ska därför sussa hade jag tänkt.

Dagen har för övrigt varit rätt så bra, såhär har väl min dag sett ut ungefär:
Vakna och göra mig redo, åka sketet unket pågatåg utan någon tillgång till sittplats, skola, kaffe, liiiiiite shopping med Robert, tåg hem, slöa framför TVn, fixa käk, duscha och leka lite Freddie idag igen..och NU som sagt så väntar Johnnyboy på mig.

Sov gott dudes! 

Ta oskulden i duschen

..eller alltså..snarare att vara den första som får använda vår nya dusch..och med andra ord då ta oskulden ^^
Tanken var att jag skulle få ta den oskulden men min mor var så ivrig och bestämt så det blev hon, jag blev den där idioten som alltid fick nöja sig med silver, men men.
Vi har som sagt inte kunnat duscha hemma på typ..tja..fem veckor eftersom vi renoverat badrummet, garaget och grovköket med framförallt badrummet. Vi har fått springa runt som en tattig jävla tiggarfamilj hem till min faster och hem tlll min storebror för att bli lite rena och inte lukta turksvett om dagarna. Men nu är alltså allt ÖVER! Vår nya dusch är jävligt glassig faktiskt. Duschhandtaget ser mer ut som en massagestav och mikrofon och vaaaaad brukar man inte göra i duschen?? JOOOO man sjunger ju satan! Det första jag tänkte när jag såg duschkranen var att detta skulle kunna vara något som Freddie Mercury hade kunnat använda, man kan liksom stå där och och känna hur de heta vattenstrålarna rinner ner mot ryggen, rumpan o neeeråt medan  man står där och sjunger I'm burnin' through the skyyyyyy, twohundred degrees that's why they call me mister Fahrenheeeeeeit. Ja livet är bra vackert.
I kylen står en blåbärscheescake som jag gjorde igår.

Jag blir bara mer och mer kvinnlig för var dag som går.

Potato sensation

Jag slutar aldrig att fascineras av de nya prylarna som underlättat livet för så många människor. Ändå är detta prylar som man aldrig hör någon nämna alls :s
Det hela började med att papi fyllde år <3
Jag skulle därför laga hans favoriträtt som då är ångkokt lax, kokt POTATIS och gräddfilssås med gräslök. Det var en jävla massa potatisar jag skulle skala, jag visste inte vart jag skulle börja. Då kommer min bror in och påstår att vi har en såkallad POTATISSKALARE. Vi tar fram den, den ser ut att härstamma från järnåldern. Hur som helst, man slänger dit typ 10 potatisar åt gången..och vevar med nån jävla grej..sen har du dina jävla potatisar skalade!!! HAHAHHAHAHA detta är kanske världens mest underskattade pryl. Sjukt att jag, Nanne skulle bli så förälskad i en kökspryl, fast glassmaskinen kommer alltid vara numero uno!  
Pröva POTATISSKALAREN eller be a fyrkant!
Later fuckers!!

RSS 2.0