Riot in everyone

Imorgon känner jag för att gifta mig, någon frivillig som ställer upp? Skilsmässa kan vi ordna redan dagen efter. Jag vill bara käka tårta, sexa o ha lite partaj liksom. Såå..någon frivillig? Jag har bara några krav..inge jävla vegasgrej, vegas är rätt så 2005 nu. Mitt andra krav är, ingen barnrumpa på 17 bast..jag vill gifta mig o bli tillfredställd, inte sitta barnvakt. För övrigt är alla sjukt grova o skamliga förslag välkomna..ju skamligare desto bättre. Frivillig..nån? 



Breathe, breathe in the air

Förlåt jag vet att jag lovat en recension. Jag orkar tyvärr inte skriva någon recension nu för jag är verkligen helt borta just nu. Men Avatar, tja vad ska man säga? Jag hade helt fel uppfattning om filmen. Avatar var riktigt bra och jag finner egentligen inga ord. Jag vill bo där, jag vill till Pandora! Jag och Nicole satt mest och snyftade i kör, det brukar vi göra när vi är på bio. Det har blivit så. Baby sjuktsade mig hem sen och vi satt mest tysta hela vägen.... vi kunde inte säga så mycket helt enkelt.

Min lilla Nicke fick åka in till akuten för några dagar sen för att hon inte kunde andas. Jag tyckte riktigt synd om henne. På fredagskvällen smsade hon och bad mig komma över till ön och glo rulle. Självklart blev det så. Hon kom och hämta mig, så fin som hon är. Vi drog först till Coop forum för vi hade fått reda på att godiset kostade 4.90 denna vecka så vi köpte typ ett kilo var. Desstuom köpte jag ekologiska tamponger. Sjuka bra grej! Sen körde vi vidare i snön, till Hemmakväll och hyrde filmer. Medan vi krängde några kilo godis var såg vi Coco Chanel filmen. Det var en sån där film som jag och Nicke bara måste se tillsammans. Mycket fin film. Franska is the shit! Helmysig kväll helt enkelt. Sen fick jag skjuts hem av min lille(store)bror.
Sen blev det mest slappande under denna helg samt lite problem med bihålorna. Som vanligt.

Nu ska jag dricka en kopp te och sedan ta en varm dusch. Imorgon ska jag till tandläkaren. Jag längtar inte.

Vi höres!

Nicole andas igen, jag är glad. <3

Piss in peace!

Det där nya som skulle vara så bra

Ja jag snackar ju såklart om Avatar. Vad skulle jag annars prata om? Jag hör "Avatar" varje dag klickar man sig fram på här på internet så råkar man se den där blåa bruden från just Avatar. Avatar hit och Avatar dit. Nu är det nog! Imorgon ska jag ta med Nicke, kvinnan i mitt liv för att se den förbannade Avatar. SF royal till och med, längst upp i mitten, 3D... ska man se filmen får man liksom lyxa till det. Den är ju tydligen så bäst! Man känner sig nästan lite dömd om man blir tillfrågad om man sett filmen och sen inte sett den. Men däremot är det ingen som bryr sig om jag skänkt en slant till barnen i olycksdrabbade Haiti. Men Avatar är ju asviktig liksom.

Det var min kära lille(store)bror som frågade mig igår med en sjukt irriterad ton.."men har du inte sett den än?" det var som att han frågade "Men har du inte gjort läxan än?" Med skuldkänslor tittade jag ner på golvet o sa mycket tyst och blygt "neee, jag har ju inte det... :(" Sekunder efteråt smsade jag nicke som gärna ville se filmen hahahah.

Nu hoppas vi bara att den är bra också... annars kommer jag kräkas blå färg resten av mitt liv.


Jag försökte se lite avatarig ut. Det gick lite sådär.

Nu ska jag sova. Recension utlovas!

Piss in peace!

Back to bed

Något som jag tycker är himla bra att man numera kan köpa en del produkter i helt vanliga matbutiker, jag pratar om produkter som tidigare endast såldes på apoteket.  Exempel på detta är då värktabletter, ägglossningstest, graviditetstest och liknande. Det är ju skitbra med tanke på att man då kan vara ganska diskret. Köper jag till exempel ett ägglossningstest så jag kan jag ha det nära brödet och hushållsrullarna så det liksom inte syns så mycket när jag ska betala och sedan ta den allra största coop forum kassen som finns (HAHA).

Här om dagen var jag inne på coop forum och hade handlat lite, ställde mig i kassakön för att betala of course. Framför mig står ett par, en man och en kvinna~30 år. Med sig har dom sin lilla unge som ligger i barnvagnen och sussar gott. Ungen är max ett år. Med andra ord, hyfsat nyblivna föräldrar. Kvinnan ser lite nervös ut och tittar bak hela tiden för att försäkra sig om något. Till slut tittar jag på deras varor och ser att hon tar upp ett graviditetstest. Hon ser som sagt mycket nervös och desperat ut. Hon verkar inte glad över detta antagande att hon då skulle va gravid. Jag tycker det hela är rätt kul. Hennes kille ser ut som en toffel som försöker lugna ner henne och liksom "trösta" henne. Jag blir till slut så nyfiken att jag måste spana in kvinnans mage. Hon blänger lite småsurt på mig och jag flinar för jag tycker det hela är sjukt kul och löjligt. När paret betalat sina varor packar dom sedan då in graviditetstestet samt några avocados i den allra största papperskassen som coop forum har att erbjuda (HAHA).
Det var lite kvarteret skatan fast på riktigt. Helt klart min humor. Vad mer kan man önska? Coop forum ska fan bli mitt nya place. Det händer så mycket kul där.

Nu ska jag sova och imorgon är det school.

Nästa ska jag börja på Bikram yoga. Det blir nice.

Sussa fint och blir ni uttråkade finns coop forum!

Peace!

Tarzan used to turn me on

Idag blev jag skolflicka igen. Lund som gäller ett tag framöver. Kursen verkar rätt kul faktiskt.

Idag var det bara upprop men jag blev inte uppropad :( Studievägledaren skulle kika på det sa hon men det skulle tydligen inte vara några problem. Vi får väl hoppas!

Efter uppropet där jag inte blev uppropad åkte jag in till Malmö, hem till Nicole. Klockan var typ bara 10 nånting så vi bakade scones som vi åt till frulle. Självklart ingick kaffe, gott sådant! Efter att vi avnjutit denna lyxiga frukost bläddrade vi i Nickes gamla fotokataloger och skrattade åt bekanta och lite åt Nickes kläder på vissa foton. Efter det åkte vi in till stan och gick in i affärer sedan drog vi till möllan och fika sedan till konsthallen och flumma runt lite. Underbar dag med underbar person. What else?

Snart ska jag in och duscha och antagligen gå och sussa sen. Jag vill ha helg :(

Sussa fint bastardos.

Piss in peace!

Take from the rich

Dessa lappar har dom tejpat fast på alla malmö högskolas toalettdörrar. Jag och Robert har garvat satan åt detta. Nu tycker jag detta är mer underligt än kul. Visst studentekonomin är ju som den är men visste inte att det faktiskt var så illa =/ Sjukt många roliga ord i texten..som t.ex "Tuten", "luktegott". Undra om dom garvat sig till tårar under tiden detta skrevs eller om dom verkligen varit allvarliga o ledsna för detta....Hur som helst.. sjukt kul!


Forever young

Today was your day, det blev väldigt fint. Jag kommer alltid att minnas dig med glädje.


Må du vila i frid där du är. 

Niklas Melin
*1985.12.26 - 2009.12.19

Blood & Lashes

Något jag glömde ta upp i mitt senaste blogginlägg var att jag någon natt under mellandagarna fick åka in till akuten i Lund eftersom jag tydligen hade blivit matförgiftad. Det var absolut inte roligt. Dom tog sjukt många blodprov på mig. Och jag som verkligen avskyr spruta i armvecket. Jag frågade sköterskan mycket snällt "Duger det inte med vanligt stick i finger?" Men nä de gjorde det inte så armvecket it was. Mina värden var inte så bra så läkaren sa att han skulle skicka iväg en remiss till min vårdcentral så jag efter nyår kunde gå och ta nya prover så att dom helt enkelt kunde jämföra o se om mina värden hade blivit bättre. Så jag tog mig helt enkelt till Vårdcentralen förrigår typ.

Den faktiskt mycket trevliga sköterskan sa att jag kunde slå mig ner och jag ställde som vanligt frågan mycket trevligt "Blir det stick i finger eller armvecket" Hon log lite ledsamt och sa armvecket. Ok, armvecket it was. Jag blir alltid nervös och yr. Men sköterskan var mycket smart hon. Under tiden hon stack mig och grävde bland mina ådror frågade hon mig "Nu måste du bara säga mig, är det lösögonfransar du har eller är dom äkta?" Jag svarade att dom var hur äkta som helst. Hon var impad och frågade om namnet på min mascara. Sedan kallade hon in halva vårdcentralen och bad dom titta på mina ögonfransar och komplimangerna bara flödade. Flera sköterskor fick även skriva ner namnet på mascararan. Sen rätt som det var sa min snälla sköterska att jag nu var färdig. Vi hade alla fått oss ett gott skratt och lite trevlig dialog. Jag tyckte sköterskan skötte det mycket snyggt. Jag vet inte om hon var seriös på det där med ögonfransarna eller om hon bara ville lugna ner mig lite. För jag märkte seriöst inte av sprutan o allt blod som tömdes ur min taniga flickkropp. Hur som helst så skötte hon det snyggt, riktigt proffsigt faktiskt. Dock är mitt armveck moderatblått för tillfället. Men det är ok. Mina värden vad till och med bra. Jag är nog lite nöjd och stolt.


Det ÄR blåare än det ser ut, ljuset som förstör. 



Piss in peace.

BTW, mascaran jag använder är Max Factor False lash effect.

And 5 other cliches

Långt uppehåll jag vet men det ska du för övrigt fullständigt ta och skita i.

Jag skulle egentligen vaknat 9 men det blev 8.15 istället. Sinnes. Fördriver tiden med att lyssna lite på Babyshambles  innan jag börjar göra mig i ordning för schoooool.

2009 var faktiskt ett inte helt trevligt år måste jag säga. Jag hoppas helt enkelt mer på 2010. Blir för övrigt 22 i år, men det är lugnt för jag är Forever young men Big in Japan (LÅL)!

Nyår var för övrigt riktigt och då menar jag riktigt nice. Mycket tack vara Nicke. Vi hade så kul med alla förberedelser och allt. Tack för ett lovely avslut på sketna 2009 darlos! <3

Nä nu ska jag göra någonting åt mitt liv, börjar med ett morgonbad.

Ska nog bli lite mer aktiv här också. Deal!
Ha en näjs dag så länge dudies!

Piss in peace! 


Finfina drinkar och wunderbart sällskap=Lyckat nyårsfirande!

RSS 2.0