You're good


Världens finaste ankare och i bakgrunden förbannat god öl

Sovmorgon är förjävla schysst. Men snart ska man ta sig till skolan och kicka ass som vanligt. Ledigheten var nice men man ska fan inte göra det till en vana kanske. Jag åt fil till frukost idag och fick aningen ont i magen men det börjar bli bättre nu. Nuuuuu är frågan..vad ska jag ha på mig idag? Vädret verkar underbart även idag. Strumpbyxor och kjol/klänning tror jag det blir. Jag gjorde ett sånt där ketosticksprov igår och det visade sig att min kropp är i stadiet där den förbränner fett, jag blev väldigt glad när jag såg resultatet. Jag ska gå med magtröjor hela sommaren, om vädret tillåter. Annars gör jag åtminstone det under hela min vistelse på Rhodos. Jag vill för övrigt bara åka iväg nu. 

SUNKORAMA

Nu ska jag börja göra mig redo för school fastän jag är 2 coool.

Ha en äckligt nice dag so long.
Pussar och kärlek

Get some

Shit alltså..happy times va. Vädret har varit enormt fint senaste två veckorna att jag inte haft tid för bloggande o sånt. Jag har till och med fått sommarfräknar. Under tiden jag skolkat från bloggandet har jag: umgåtts med finaste vännerna, sett Hoffmaestro (vilken jävla upplevelse), druckit väldigt mycket alkohol, ätit massa, lyssnat på sjukt bra musik, jobbat, varit ute i solen och till och med fått lite färg, gått upp i vikt o spräckt jeans, börjat på Bikram yoga, börjat med LCHF, festat, varit duktig i skolan, skrattat, sovit för lite och ja.. allt sånt som gör att man inte har tid och blogga. Men jag ska trots allt detta försöka förbättra mig.

Nicole och jag har för övrigt insett att vi börjat bli jävligt vuxna..jag kan inte påstå att vi är lillgamla utan snarare att vi befinner oss där vi bör vara.

Nu ska kärringen sova, nattcremen är insmord och ögonlocken är börjar omvandlas till bly.
Pussar och kärlek

Cause you only live once

Nä för idag är ingen vanlig dag för det är Nickes födelsedag. Min bästaste kompis fyller 20 idag! Nu kan hon köpa sin egen sprit, vi kan till och med shoppa tillsammans på bolaget. Jag har iofs henne att tacka för mina starka muskler jag fått varje gång jag varit på bolaget och kundkorgarna nästan gått sönder. Nu blir det inte mer bodybuilding på bolaget.

Du är min bästa vän och jag vill tacka dig för så himla mycket...
Tack för alla gånger jag fått gnälla över min mensvärk och du snällt klarat av det.
Tack för alla gånger vi kört i fiestan och lyssnat på massa bra musik på högsta volym
Tack för vår nära döden upplevelse på Rhodos som fick mig att känna mig som en actionstjärna
Tack för alla gånger vi förtärt alkohol som att den skulle upphöra
Tack för alla gånger vi dansat oss 10 kg lättare och svettats som karlar
Tack för alla gånger vi köpt fyllekäk och pratat hål i varandras huvuden om hur jävla gott det är med mat
Tack för alla resor vi gjort, det finns ingen jag hellre reser med. Fler skall det bli!
Tack för alla tårar du torkat bort när jag befunnit mig på havets mögliga botten
Tack för alla gånger du lyssnat på mig när jag velat prata
Tack för Christian Dior läppstiftet
Tack för alla gånger vi köpt skor tillsammans
Tack för alla droppar röttvin vi förtärt och lekt filosofer
Tack för att du har sån fin rumpa som jag får titta på
Tack för att du gett mig en extrafamilj
Tack för att du tycker om min familj
Tack för att du är tjej och delar mitt matintresse
Tack för att du introducerat mig till massa fina människor
Tack för att du lärt mig göra pesto
Tack för att jag fick dränka dig på Rhodos
Tack för att du åkte Balder med mig
Tack för att du är så störd i huvudet så jag nästan känner mig stabil
Tack för att du är den du är..jag kan egentligen hålla på en hel dag. Du är unik och fullkomligt underbar och den finaste vännen jag har. Allt vi hunnit med tillsammans är bara en början. Jag vet att vi har så galet mycket att se fram emot. Stort grattis till dig Nicke Wibarj. You're fuckin gold man och jag älskar dig.

Louis, I think this is the beginning...of a beautiful...FRIENDSHIP!


Sötfan!

Ikväll ska Jag, Nic och Mimmi till Volym och äta finmiddag och fira världens bästa Nic!

Pussar och kärlek

Make love

Miranda Kerr och Orlando Bloom är två snygga människor som tillsammans knullade fram en liten bebbe. Sånt är alltid kul tycker jag. Jag läser att Miranda lägger ut en bild på sig o sonen på hennes blogg, på bilden ammar hon den lille. Responsen hon får är nog inte vad hon förväntat sig, vissa menar på att hon endast ser det som en anledning till att få visa brösten. Jag anser själv att bilden är väldigt vacker, en mamma som ammar sin bebis..den utstrålar så mycket kärlek och glädje på något sätt och den känns väldigt konstnärlig, jag ser iaf ett visst djup. Vad är det "porriga" liksom? Hon är ju liksom redan modell för Victorias Secret så jag tror inte hon har det behovet, rätt sorligt med sådan respons. Artikeln hittar ni här. Jag tycker som sagt bara det är vackert, tradigt med sådana reaktioner. Folk är så trångsynta och fyrkantiga. Le lite mer för satiken!

Pussar och kärlek

But before tomorrow

Vardagen är bra stressig just nu, många bollar i luften och många mål i livet och massa drömmar att uppfylla. Men fortsätter allt i den här takten kanske detta  kan leda till någonting bra, riktigt bra. Att jag dessutom har världens finaste familj, världens finaste vänner gör inte saken sämre. Bara dom närmsta veckorna har jag liksom sjukt mycket att se fram emot. Massa skojs som händer.

Under tiden kan ni titta på denna, jag har skrattat mig till tårar. Har kanske sett den 30 gånger idag. Spola till 1.30. Enjoy!




Nu ska den här kvinnan sova
Pussar och kärlek

RSS 2.0