Förromantiken, romantiken etc etc

Imorgon har jag tenta och jag håller på att explodera. Vill bara få skiten överstökad. Rousseau, Woolf och allt var ni heter..vad fan har ni gjort med mitt liv? Känns som att jag pluggat som en jävla dåre =/ Nu vill jag faktiskt göra tentafan! Latinskola, folkskola o allt.. herregud låt mig göra tentan bara!

Övrigt.
Låt mig få berätta om en tjej som var så dum så att kossorna stannade. Hon heter Nanne. I två veckor kunde hon inte använda sitt bankkort. Hon tyckte det var underligt eftersom hon hade pengar på sitt konto. Hon hann aldrig besöka banken eftersom hon var så upptagen med praktik och studier. Till slut besökte hon banken i veckan. Bankmannen satt i finskjorta och dyra byxor och tittade på henne som att hon var dum i huvudet.. det var hon också. Hon hade använt sitt gamla bankkort hela tiden och KLART SOM FAN det då inte funkade. Nåja, slutet gott, allting gott.

Min storebror är så snäll mot mig, jag är ensam hemma nu för mina päron har rest bort och väntas åter på söndag. Min lille (store)bror köper massa godis till mig och gör mig glad nu när jag för övrigt har damp innan tentan.

Imorgon smäller det.

En sak till. Klicka er in på www.gatubarn.nu där kan man vinna en nalle att ge bort till någon. Kostar er endast en femma och det har alla råd med. Pengarna går till välgörenhet. Gatubarn i latinamerika närmare bestämt. Riktigt awesome projekt tycker jag. För endast en femma kan man vara med och göra skillnad. Do it! Projektet i sig drivs av Patrik, 23. Hur lovely är inte det? Att en så ung människa vill göra en så fin sak för så många andra? :)

Nu är det plugg som gäller en stund till.. sen ska jag fixa käk. Sen avrundar vi dagen med lite mer plugg ;)
Piss in peace!

I don't wanna grow up

Som vanligt kan jag inleda med "long time no see". När jag är ute på praktik sover jag alltid som en jäkla stock om kvällarna. Somnar vid 21 och sover hur djupt som helst. Idag var desstuom min mentor på besök och gav mig hur mycket beröm som helst! Tydligen är jag mycket pedagogisk och behaglig.

Det är så kul det där med praktik för ibland kan jag känna mig sjukt lillgammal när jag är bland eleverna. Ett av mina första skolminnen till exempel, det var att jag alltid reaggerade på att lärarna alltid tog mycket grönsaker i matsalen. Jag förstod inte riktigt om det var för att dom verkligen älskade grönsaker eller ifall dom ansåg det vara lite vuxet. Själv var jag en av dom som gärna totalvägrade grönsaker (och allt nyttigt) i skolan. När lärarna kom med sitt "ni MÅSTE ta lite grönsaker" så tog jag oftast bara en liten salladsbit. Då brukade lärarna säga att jag tog för lite grönsaker och jag gav alltid samma svar när jag fick den kommentaren "ni sa att jag skulle ta grönsaker och nu har jag faktiskt gjort det". Men idag hände det sjuka. Jag gick till skolmatsalen och skulle käka med min handledare. När jag stått den i låååånga skolmatkön och sedan tagit mat och gått och satt mig insåg jag att min tallrik nästan bara bestod av grönsaker. Jag försöker fortfarande förstå varför jag tog så mycket grönsaker.. ville jag ge eleverna ett vuxet intryck? Eller jag kanske bara kände för grönsaker just för den stunden? Usch..sjukt lillgammalt var det iaf.

"Bingoooo"

Long time no see, igen.
Sitter o planerar lite inför mina lektioner som jag kommer att ha nu under min praktik. Ska alltså på praktik i två veckor igen. Ska bli rätt kul! Vi får se hur det går =)

Helgen var riktigt nice! Vi drog till Happy bar i fredags. Vi var alltså Jag, Milla, Rasmus, Victor, Jimmy och William. Vi såg Dirty Passion spela. Kickass som vanligt. Kvällen var redigt underbar! Bra öl, bra musik och sällskapet var BÄST!

Igår träffade jag min kvinna Bob inne i stan och vi tog en fika på Barista. Sedan gick vi på bio och såg Inglourious Basterds som var riktigt bra! Mycket Mycket bra. Lovely och träffa Boben såklart. Kvällens höjdpunkt var ju utan tvekan den hemlösa mannen som kom fram till oss när vi satt på Barista och började hålla föredrag för oss om hur dåligt det var med rökning och man kan få kol osv osv osv osv osv. Sedan avslutade han "Men innan jag går så måste jag få be om en cigarett bara" hahahaha. Charmtroll! Eller hycklare som Bob valde att kalla honom.

Nu ska jag planera vidare och sen ta en dusch. Imorgon måste jag gå hemifrån 06.30 typ. lovely!

ha en mysig söndag folket!

Puss va!


Djävulska skånetrafiken

För ett tag sen skulle jag in till skånetrafikens kundcenter för att köpa mig ett nytt månadskort. Tog en nummerlapp o tadaaaa, 666. Lite flin blev det allt! Var inte så många före mig så det var inte alls så bad som det borde ha varit! Slutet gott, allting gott!


The Passenger (En bastards närhet)

För något år sen läste jag punkt SE när jag åkte buss på väg till skolan och läste en krönika som var skriven av Alex Schulman. Jag tyckte om den krönikan och skrattade högt så alla andra bussresenärerna tittade på mig som att jag var helt dum i huvudet. Krönikan handlade om Alex syn på ungdomar, dom går runt i mjukisar och går runt med chipspåse vart dom än befinner sig. Läsvänlig färdlektyr helt enkelt. Det var ju trots allt färdlektyr. Men...

Jag vet inte om jag verkligen börjar bli för gammal och det är lite kärring/ragatavarning över mig.. för jag har börjat klaga på dagens ungdom jag med.. Men idag åkte jag samma buss som jag åkte för något år sen då jag läste Alex krönika som för mig bara var en krönika att läsa på bussen på väg till skolan.. Klockan var 07.25 typ.. och jag är inte morgonpigg.. Så med andra ord var jag inte glad och munter direkt.. Bussen var nästan full men jag kände trots allt att jag INTE vill stå upp..jag var för morgontrött. Satte mig där det var ledigt, bredvid en bastard som antagligen var ca 16 år. Där satt han, med sina skabbiga mjukisar.. sitsen bredvid var ju ledig men han hade bena där den bastarden i hopp om att ingen skulle sätta sig bredvid honom. Men jag tittade honom med den där blicken "Hörru bastard, jag har inte fått någon sömn inatt, flytta benen innan jag slår skallen av dig, det är inte med nöje jag sitter bredvid dig". Han haja till slut, bastarden. Han himla med ögonen som att han tänkte "jävla kärring", sedan maka han på sig så jag fick plats. Vem tror han att han är? Det var verkligen inte med nöje jag satt där, hans fula jävla mjukisar attraherade inte mig precis och inte heller hans lukt..han luktade ungefär gammal kattlåda. Han åt inte chips men han käkade kexchoklad (ja klockan 07.25!!) och bastarden smula ner hela bussen. För att jävlas läste jag dagens Metro och slog till honom med armbågarna varje gång jag vände blad. Med flit såklart, men det fattar ju inte bastarden. Vart skulle han egentligen? Till skolan? Han såg knappast ut som någon som tänkte på utbildning eller så.. såg ut som en jävla socunge som var på väg till IV-programmet eller till socialen för ännu en utredning eller nåt.

När jag klev av bussen var jag glad, jag lyckades visa bastarden min avsky..jag tror han fattade! Sedan traskade jag iväg till skolan, köpte mig en stor kaffe och log inombords samtidigt som jag kom på att Alex Schulman är ett jävla geni.

Piss in peace!

RSS 2.0