21 guns

Idag fyller min finaste, bästaste, mest störda Robert år. En snygg 21åring har vi alltså här! Grattis bebbe, hoppas din dag blir bäst! Freakin awesome är du! <3


Med eller utan öl i magen är jag alltid glader med dig! <3

November rain

Hej och välkomna till sveriges minst lästa blogg!

För ett par dagar sen fyllde mami år, Grattis, grattis, grattis! Morsan är flummig så in i satan men även awesome och ett charmtroll utan dess like. Bäst helt enkelt.

Imorgon ska jag på central fältdag i Lund. Jag är inte det minsta pepp. Speciellt inte när dom alltid ska prata om förskola o lågstadieskit. Det gynnar inte mig på något sätt. Sen är det tänkt att jag ska ta vaccinhelvetet. Fan vad jag inte är sugen på spruta. Senare på kvällen är det SHARK ATACK 3 som gäller!!! HAHAHAAHAHHAA vi har väntat i 14 månader!!!

Rebecca, om du läser detta...HÖR AV DIG! Jag saknar dig och vill veta när du kommer! =(

Jag borde sova nu eftersom jag ska upp tidigt. Typ som när bordeller stänger. HAHA det lät faktiskt stört.
Och inget jävla regn imorgon tack! November rain i all ära men jag har fått nog.

No longing

Idag var jag i skolan 7.30 typ. Vi hade ett som vanligt meningslöst mentorsmöte där mentorerna pratade med VARANDRA om allt och inget och vi elever bara satt där som statister i en film. Nu är jag iaf hemma, men inte länge till. Ska till skolan igen om ett par timmar och träffa Robert för att fortsätta jobba med vårt tematiska arbete. Jag är lagom seg och jag har pms. Nåja, nu är det så.

Jag har inget o göra nu? Vad ska jag göra? Vill sova men det är väl inte lönt för ingen klocka i världen lär kunna väcka mig och då missar jag bussen och då kommer Robert och jag aldrig få vårt satans arbete avslutat. Mög.

Jaja, hat gött.
Piss in peace.

Shoes of my life

Mamma och pappa kom hem från utlandssemestern sent igår kväll. Jag hann inte prata så mycket med dom eftersom klockan var mycket och alla gick och la sig typ. Så idag fick jag äntligen prata lite med mami. Jag är så glad att min mamma börjat förstå mig mer och mer.

Mamma: Hur har det gått med allt annat då? (Hon menar egentligen hur det går på killfronten)
Nanne: Nä det är lugnt liksom.. jag klarar mig och vill inte ha någon sate just nu. Jag har fullt upp med min utbildning och jag har dig, pappa, brorsan och jag har mina skor så jag klarar mig faktiskt fint.
Mamma: Ja det är klart, familj och skor. Mer än så behöver du väl antagligen inte.

Detta är faktiskt kärlek.

På tal om skor så var det kanske inte så smart att ha på sig converse när det var så satans blött ute idag. Fy satan.

Nä, piss in peace!

RSS 2.0