Pimp my toilet


Du, jag, vi tycker om skumbananer

Jag tycker mycket om skumbananer. Men inte några färska och mjuka bananer. De ska vara hårda på ytan och sjukt sega inuti. Fy fan vilken lycka jag känner när bananerna är så perfekta.

Min bror har varit i zlotti&kurvaland och kommer hem idag. Hoppas han köpt med sig nåt fint till lilla mig. Jag är ju liksom hand lillasyster, ögonsten och den coolaste som bara existerar i hans ögon. Jag är ju söt.

Jobb även imorgon..ingen ledig helg här inte. Blir seriöst sängen snart, efter duschen.

Tack och hej!

Havana

Kom ihåg att mata katterna, en dag kommer du att förstå.

La fine


Det slutade med ett Tack o hej för hon bara gav men han ville bara hoppa hopprep.
Han ville aldrig fatta något

Ciao tyvärr.


Sol..

Sol i sinne, brun inne.

Nu drar jag hem till Nathalie och solar tills jag får LIIIIIIIITE färg på mina bleka fula ben.

Laters people!

Piss in peace

Det bjuds på läckerheter hela tiden och exempel på våra I-landsproblem kan vara "dilemman" som "ska jag välja dsffranspanacotta eller kaktussorbet". Det är sådana problem som plågar oss. Ibland kan vi även bli sura just för att vi inte kan bestämma oss för vad det egentligen skall bli. Jag kan själv tänka mig att de slutar med att det varken blir sorbet eller panacotta, istället är vi så fyrkantiga och det slutar säkerligen med att vi väljer kladdkaka med en sketen gräddtopp eller vaniljglass med chokladsås och nåt vidrigt Lidl-kex. Jaja.

Jag tycker Coop forums kundvagnar är svinjobbiga. Vagnarna är så sjukt stora och jag kan inte ens kontrollera en tom jävla vagn. Hur fan ska jag någonsin storhandla åt mina barn och min tjocka man som kommer sitta där och vänta på mat. För jag menar, större än såhär lär jag inte bli, det har ju över huvud taget inte hänt mycket alls på den biten de senaste sju åren. Jag hatar coop forum, hela min framtid och mitt blivande familjeliv är förstört, tack som fan... tack! Om vår värld moderniseras lite så kanske även coop forum beslutar sig för att skaffa lite mindre kundvagnar..alla som storhandlar handlar inte mat åt en hel kontinent nämligen. Skaffa nu lite mindre vagnar åt snälla, söta och små kvinnor som moi. Till och med Lidl har ju lyckats med detta ju.

Killing in the name of


"Alltså jag anser att vi borde prata max två gånger i veckan" Men HERREGUD tror du jag bryr mig? Din sketna jävla..diva! Jag klarar mig bra utan din vidriga Di-Leva röst. Jag kan seriöst höra dig sjunga "Söta lilla blomma" och då mår jag så illa så jag vill spy över ditt snaggade jävla huvud. Du läspar dessutom...UWEEEEEEE!!!!!! Jag vill spy och spy och spy tills det inte går mer :( Sketna jävla insekt. Du luktar illa också förresten.

För övrigt var midsommar göttans!

Nu ska jag sova för jag ska upp innan tuppen imorgon och jobba.

Skål och godnatt.

I woke up this morning

Jobb jobb jobb = död död död
Jobb imorgon men sen är jag ledig resten av veckan! OM inte chefen ringer.

Nu går jag och lägger mig och det kommer typ sluta såhär 1, 2, 3, zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

This is big bro


Jag vill med detta simpla inlägg gratta min bror som numera är HELT finito med sin äckligt långa utbildning, han har även fått sitt första fastjobb. Nu behövr jag aldrig mer släpas med till vidriga och läskiga LTH.

Jag älskar min lillebror och han är duktigast i världen och jätte söt. Jag är mycket stolt över honom och han är helt enkelt min bebisbror!

Grattis fitta!
Kärlek som fan!




Son of the devil

Läs artikeln, se filmen. Ser inte ungen ut att vara en riktig Damien? En ond jävla unge, detta var ju säkert en "olyckshändelse". Jag hoppas att föräldrarna börjar inse detta i god tid och tar tag i problemet mycket snart. Snagga ungen och titta efter om ni hittar 666!!!! Usch och fy! Jag blir seriöst rädd bara jag skriver detta.

http://www.expressen.se/husdjur/1.1607584/daniel-rakade-spola-ner-sin-valp-i-toaletten

Föda och skor

Studentskivan igår var mycket trevlig! Mat och tårtor i mängder...usch usch usch..fortfarande mätt som en jävla gris. Om bara några timmar ska vi på nästa studentskiva. Eftersom araber håller i den festen så kan jag bara anta att buffén mäts i ljusår.

Det blir mycket trevligt som sagt hähä!

Försöker kanske fixa lite pix om jag kommer ihåg.
Självklart blir det 12centimeters även ikväll. Jag bor i diverse sneakers 363 dagar om året..ibland får man faktiskt försöka vara lite kvinnlig, right right? Ett par dagar om året iaf.

Jag och mina 12centimeters

Nu sticker jag och mina 12centimeters iväg på studentskiva tillsammans med resten av la familia och äter och dricker och är glada hela natten lång!

SKÅL!!

Porco!!!

Fy fan vilket vidrigt väder vi har idag! HAHAHAHHA stackars alla studenter som sjunger om studentens lyckliga dag idag, jag  tänker på flaken där alla står och är glad. Kidsen har väntat på denna dag i evigheter. HAHAHAHAHAHHA. Jag är så enormt glad att jag tog studenten förra året då vädret var som vackrast!!!

Porco detta väder porco!!

Idag åker jag till Helsingborg för att fira en "glad" student hahahah. Detta är så kul.

SJUNG OM STUDENTENS REGNINGA DAG!!!

Fuckin art oi!

Alltså det finns inga ord! Varför älskar jag Gummo så mycket?? Detta ÄR konst!!! Förstår man inte det så är det någonting saknas, jag lovar.


Situationen är så sjuk

Vädret är superkräk.
Jag sitter och dricker underbart Nirvanate, man ska tydligen uppnå nirvana o man dricker det. Nåja vi får se vart vi hamnar ikväll. Med doftljus och Veronica Maggio i bakgrunden kan nog detta bli en riktigt lyckad kväll ^^

Imorgon ska jag på studentskiva, även på lördag. Nästa vecka börjar jag jobba. Hejdå ledighet, CIAO!!!

I AM NICK NACK

Jag är kär, jag är förälskad, jag vill ha dig!!! Varför kan du inte bli min??? 


90 minuters akutångest

Jaaa, filmen verkligen SÖG...och jag menar SÖG.
Handlingen var hur förbannat lågbudget som helst och det insåg väl filmskaparna under tiden filmen gjordes..därför lystes en förbannad glödlampa o så tänkte gänget "ahaaaaaa...3D!!!" MEN inte ens fula jävla wayfarer a la buttericksglajjor kunde göra denna film bra/cool/fräck över huvud taget. Det var verkligen första gången jag satt i en Biosalong och bara ville hem. Jag var törstig, kissig och varm och räknade bara ner. I dryga 90 minuter satt jag där och plågades...ALDRIG MER..jag säger bara det. Se den inte för helvete!!!

Dessutom fick man ju se massa filmtrailers innan filmen..Jag hoppade till och med till av en jävla kort filmtrailer..men inte av filmen... ALDRIG MER som sagt. Det är bra nu ska du se.

Hur som helst så drog jag hem till Nathalie en sväng innan jag tog bussen hem. Det var ju finfint. Vi hittade en skum verision av låten "Vem kan segla" på Spotify som framförs av ett gäng amerikanare...så det lät liksom "veeeeem kan seeegla förOOOOOtan vind". Mycket vackert, mycket vackert. 

Idag ringde Jenssäret till mig och väckte mig. Så jag är hur pigg och glad som helst just nu. Ska fixa lite frulle och kaffe sedan ska jag köra bil!

Laters dudiesar!!!

My bloody valentine 3D

Funderar på att gå och ta en dusch nu.
Lite senare ikväll ska jag på bio med Sandra och hennes karl Nicklas.
Vi ska varken till Royal eller Filmstaden utan vi drar till Entré, ser rätt fint ut där faktiskt.

Vi har bokat biljetter till My bloody Valentine 3D, det är då en skräckfilm och så får man se den i 3D. Detta kan gå precis hur som helst. Jag har en känsla av att det kommer bli smått obehagligt med tanke på att jag inte riktigt klickat med skräckisar (trots att jag älskar skräckfilm). När man dessutom får se filmen i 3D kan det gå precis hur som helst. Men men, jag lovar att sammanfatta hela biobesöket senare.

Ha en nääääjs dag/kväll people!

När det aldrig blev som det skulle

Hur jävla stabilt är det när man inte vågar gå på toa själv mitt i natten när man snart fyller 21 att man MÅSTE RINGA EN KOMPIS som "följer" en dit. Herregud ibland skäms jag verkligen.
Nåja, min mor har en dotter hon kan vara mycket stolt över!

Och avnjuter en kall krigare var..

I Måndags drog jag till Möllan med Nathalie. Det var himla trevligt, träffade ett gäng gamla skolkamrater till oss också ja.
Efter några öl blev vi väldigt poetiska av oss. Resultatet blev någonting oerhört vackert. Såhär någonting blev resultatet:

Tänk att vi sitter här, du och jag..
Och avnjuter en kall krigare var..
Vi är så lyckliga..
Vi har fått sommarjobb..
Vi mår väldigt bra helt enkelt..
SKÅL!!

Vi skrev aldrig ned vår "dikt" utan Nathalie sa någonting om att jag skulle försöka komma ihåg den och sedan skriva ner här. Jag tror den gick så i alla fall..någon i den stilen liksom .
Hur som helst så hade vi himla trevligt! Mycket trevligt!


Älsk hon tog studenten

I fredags fick jag se Nic (min favoritperson) springa ut i finaste klänningen och höga klackar. Studentmössan var på och humöret var på topp! Hon var så sinnessjukt fin!
Vi drog vidare till Klagshamn efter utsparken för att avnjuta Duktigt god mat och FÖRBANNAT goda desserter!
Grattis älsk! Du är så underbart fin och du kommer komma så långt i livet, jag är mer än säker!


Snygga flickan! Studentbilder kommer eventuellt senare

Samma dag var det PRECIS ETT ÅR SEN jag själv tog studenten. Jag kände mig verkligen sjukt gammal.
Jag gick ju på samma skola som Nic, så på utsparken såg jag mååååånga lärare o övrig personal som jag känner. Det var helt klart ett kärt återséende. Många kramar o NÄSTAN tårar hahaha :P

Usch ja, studenten var en kul dag.
För övrigt ska jag på två studentskivor i veckan dvs mera mat, tårta och dricka. ME LIKE

Gladaste studenten ever!
En gång i tiden var det jag som var lyckligast i värden!!!

Nä men Grattis till alla 09-studenter. Lycka till i livet förbannade 90-talister.

John ditt kåtfanskap

Har inte uppdaterat på några dagar nu. Var på Nics student imorgon, skriver mer om det imorgon..aight?
Imorgon skall jag jobba kl 7. Mycket vackert! För övrigt är jag sjuuuuuukt jävla trött, så jag tänkte gå till sängs nu. John bara lockar mig heeeela tin! Dumma perversa John!

Sov gott darlings! 


Cuban talent show

Fördelar med att äga en mac är bland annat att man kan ha hemskt roligt med Photo booth i brist på annat.

Det syns här


och här


Photo booth är väl lite som en gåva från ovan kan vi säga.

Imorgon ska vi grilla och ha trevligt med klassen, nice nice!!

Suuuuug och ha det bra!!

Molto piacere!

All these ices


Tänk vad en liten glass kan göra... vissa saker förändras visst aldrig.


Do you love me

Jag som är lite av en halvarab lever på att driva med mitt folkslag. Jag har även kompisar som påstår att jag skulle vara den största rasisten. Nä men ska sanningen fram så är araber ett mycket roligt folkslag, men efter att ha sett denna video så måste jag säga att detta toppar ALLT. Denna låt har blivit lite av plåga hemma hos oss. Lyssa, titta, dö av flabb och ENJOY!



Mag Mag

Min kära väninna Nathalie gjorde tillsammans med Tim och Timpan en modetidning som projektarbete förra året. Tidningen var enligt mig det bästa projektarbetet någon gjorde det året,  av allt jag hade sett såklart. Resultatet blev Pose Magazine och det hela var så sjukt proffsigt, foto, text, layout ALLT.
MEN, eftersom det gick så bra för Pose M beslöt gänget sig för att göra fler nummer. Därför har jag idag fått se Mag Mag, deras nya tidning som av någon störd jävla anledning är sååååå mycket snyggare. Att Creme de la creme kunde toppas med ännu mer Creme är sinnes..men det är en annan visa det. Förresten ska jag väl också tillägga att Timpan inte är med längre utan en fresh Dino har varit med och fotat och cremat på lite mer. Snyggt jobbat!
Spana in tidningen för helvete, Gratis!!!
Jag kan inte säga annat än att jag är sjukt impad och stolt över mina söta kids! 

In och kika för satiken!


http://mag-mag.se/
http://mag-mag.se/
http://mag-mag.se/
http://mag-mag.se/
http://mag-mag.se/
http://mag-mag.se/ 
http://mag-mag.se/
http://mag-mag.se/
http://mag-mag.se/
http://mag-mag.se/  



 you have not seen nothing yet

RSS 2.0