I see I said

För ovanlighetens skull sitter jag här och lyssnar på Jay-z, varför gör jag det så sällan? Han råkar ju faktiskt vara en av dom bästa hiphopartisterna enligt mig.

Jag träffade Boben på Möllan i Tisdags, som vanligt blir det vilt och högljutt när vi träffas och dricker öl. HAHA det lät kul. Nä men jag har alltid trevligt med min Lady Bobby. Vi träffade massa annat gott folk där. Mycket trevligt helt enkelt. Lady Bobby är skiten! Igår blev jag bjuden på middag på Ön hos min Lady Nicke. Det var jag, Nicke, Milla, Nics mamma Kat och Nics papi Hans. Mycket mycket trevligt! Nicke och Milla hade lagat sjukt god mat. Mycket lyckad kväll där också. God mat, gott vin, god choklad och framförallt UNDERBART sällskap.

Idag hart jag jobbat, efter jobb drog jag till Burlöv Center en snabbis och shoppa lite. Sedan kom jag hem och slappade en stund sedan drog jag ut och käka med la familia. Mycket trevligt det med. Jag lever helt enkelt ett underbart liv!

Imorgon jobbar jag kl 7.00. Vore därför en idé om jag gick in och duscha nu så jag blir lite sömnig och somnar gott ren och fin.

Laters och grejer!
Baci!

Nanne, Julantas tös

Jag kommenterar mammas nya hårfärg.

Jag: Mamma din nya hårfärg är skitful, du ser ut att heta Svetlana eller Julanta eller Ivana.
Mamma: mmm
Jag: Ja seriöst du kan verkligen inte ha den färgen..du ser ut som en Svetlana eller Julanta eller Ivana.
Mamma: Jajaja
Jag: Jag vill bara ditt bästa, du ska inte behöva se ut som en Svetlana, Julanta eller en Ivana. Men du ser verkligen ut som en sådan nu.
Mamma: Ok!
Tio minuter senare går jag fram till mami igen...
Jag: Lalala....Vad heter du?
Mamma: Julanta!!! Är du nöjd?? Känns det bättre nu????

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

mammsen är så jävla skön

Allt för the dudies

Vänskap kan definieras på olika sätt. Men detta tycker jag verkligen definierar vänskap. När alla vänner skramlar ihop sina sista slantar för en öl för att träffas och bara ha en trevlig kväll tillsammans någonstans på möllan. Vänner gör allt för varandra. Mina dudies är snyggast, bäst och awesomast på alla sätt!

Jag fick ett tackkort av Nic på posten  för någon dag sen. Då vart jag glaodeeeer! Visst var hon sjukligt söt? Min lilla Medusa. Mycket kärlek!


Jävla sötfanskap! <3

En drömmares drömmar

Rubriken hade lika gärna kunnat vara En loosers önsketänkande.

Vad jag vill ha just nu.
  • Pengar..sommar innebär ju öl och nöje..pengar, cash, dinero tack
  • Ledighet.. viiiiiila
  • En sista minuten resa..vart som helst..jag tackar och tar emot
  • En färdig utbildning..BARA fyra år kvar..BARA
  • Mer tid åt dudiesarna..man kan aldrig få för mycket.
Jag är äckligt trött..senaste dagarna har jag inte fått många timmars sömn..jobb samt gäster etc etc etc, tänkte därför nanna kudde nu. Som det känns nu så kommer jag somna direkt. 

Sov gott fräschingar!

Förresten, en sak till bara..Hur går detta ihop.. att min storebror är min lillebror?

BACI

Whoaaa

Ja men vad vackert det är när vädret och jag vill samma sak..då blir det bara gött liksom. 

Nu ska jag in och duscha..sen ska jag in till till stan och träffa Robert. Kanske kommer jag tillbaka, eller så gör jag det kanske inte alls..bara jag vet.

Ha en underbar dag people...njut av solen så länge det går.

Piss in peace


Meine bike

Min cykel är söt och cool för den är Old school.


Är det ni från TV som kommer?

So tell me..hur kan det komma sig att vi är så bäst du och jag?

Rätt sjukt att vi inte känt varandra mer än ett halvår typ..och nu står vi varandra så nära. Jag älskar dig min Robög!


Fulla och glada, för vi har baaaaara varaaaaandra hahaha

Papi papi

Idag är jag ledig, så jag har bara slöat och gottat mig hela dagen. Sov ut, käkade frukost med päronen som har semester nu, drack kaffe i lugn och ro..ja med andra ord har jag bara gottat mig ordentligt.

Min pappa skulle upp på taket för att mäta någonting på skorstene, han är riktigt dampig nu när han har semester och vägrar liksom vila och bara ta det lugnt..den gubben måste ha någonting för sig. Damp kallas det. Hur som helst så skulle jag anteckna måtten medan han mätte där uppe, han såg sjukt rolig ut när han stod där uppe, jag kallade honom för suicidedaddy fast han hörde inte mig. När han kom ner sa jag att jag också ville upp på taket (jag älskar höga höjder). Då skällde han nästan på mig och sa något i stil med "Nej du går inte alls upp Nanne det blåser och det är verkligen inte läge för detta nu". Då frågade jag papi varför han kunde klättra upp då, då sa han "För jag är van och jag kan sånt, du får klättra upp någon annan dag." Sen var det bara end of duscussion. Pappa är faktiskt ganska söt, han tror han är så jävla het när han jobbar i hemmet. Sötfanskap papi.

Nu ska jag fortsätta lyssna på dizzee rascal och inte ett vettigt skit.

Ciao so long!

Käften Nanne

Fan vad jag vill gnälla och ha mig men fan vad jag bara ska ta och hålla käften och vara glad att jag över huvud taget fått jobb nu i dessa tider. Håll käften och sjung med Nanne. Det finns en morgondag. (fast morgondagen innebär jooooobb, precis som nästa morgondag..och nästa och nästa) Håll käften och sjung med Nanne.

Ölis med Robög!

Jag ska till Möllan och öla med in Robert bög som jag inte träffat på 100 år eller så. Då är jag såhär warhol-happy och fnittrig!!! Som jag saknat min lilla Roberta!


En barnslig tanke

Titta vad jag hittade i trädgården!! Jag tycker dessa blommor ser ut som polkagrisar. Tänk om det verkligen kunde växa polkagrisar där också, jag hade varit riktigt lycklig då. För övrigt luktar dessa blommor piss. Där försvann det roliga.


RSS 2.0