My hands smells like cherry

Lördagen blev mycket trevlig.
Nicole och jag käkade sushi på Yamamoto och drack öl och vin. Sedan drog vi till Barista där vi satt i flera timmar och bara snackade skit, missbrukade kaffe, skratta åt alla människor som snackade på andra språk och inte visste att BÅDE Nic och jag förstod i princin allt som sades. Hur som helst så var det mycket trevligt. Vi beställde en stor kaffekanna som vi delade på, den gick åt direkt så vi beställde in en ny. Det är lite min o Nicoles grej tror jag, kaffe. All kärlek.
Sedan kom en snubbe och satte sig vid vårt bord, han var alkis och uteliggare men trevlig som bara den! "Jak hätär Jaarmåå och jak kåmmär ifrånn Finnlandd". Mycket trevligt sällskap iaf.
Man har alltid trevligt med Nicole!

Idag drog jag till Lidl och skulle handla..jag är sjukt sugen på sötsaker för tillfället då jag har lingonvecka. Min söta bror skutsa mig dit. Tanken var att jag skulle köpa Maränger, vispad grädde i sån sprayflaska, glass och chokladsås. Jag hittade allt utom maränger (även extrapris på red bull kopia som jag såklart köpte HAHAHAHHA), så jag fick alltså med mig chokladsås, grädde, glass samt energi dryck. Jag frågade snällt en anställd om de hade maräng men hon var så jävla borta o mentalt handikappad säkert att hon inte ens kunde svara..så hon frågade sin kollega som självklart sa att dom inte hade maränger. Nähä men sug penis då tänkte jag. Jag betalade allt annat som jag hade köpt och jag var inte glad. På väg mot bilen var jag RIKTIGT förbannad att jag svor, skrek och var allmänt förbannad för att Lidl inte hade några maränger, det lät ungefär såhär "alltså jag FATTAAAAAR bara inte att dom inte säljer maränger". Jag var faktiskt riktigt förbannad..det är lite känsligt det här. Till och med min bror blev lite rädd.
Hur som helst så kom vi hem och käkade allihop..och var sjukt lyckliga..hela familjen. Vår familj blir så lycklig och det blir så mycket sammanhållnng när vi har sådana Bullimikvällar. Jag tycker om min familj.

Imorgon ska jag på en arbetsintervju.

Sug kuk och ha det bra så länge dudies!

On a Saturday night



Lördag lördag!!!


Ska strax bege mig ut för att möta Nicole, ikväll ska vi avnjuta lite sushi och några öl är tanken :)

Trevlig helg och sug kuk!

p.s ahlgrens bilar är skiten!

I will do my best

Jag är klar med min examination och skall strax in och duscha.
Fy faaaaaaaaaaaaan vad skönt och ha det klart.
Harembyxorna är så sjukt fula, tycker ni inte det? Påminner mig om den där "kjolbyxan" man hade väldigt mycket i slutet på 90talet/början på 2000talet. Jag hade såna i mellanstadiet typ :(
Laaaaters dudies.

Fabrizio
Jag lovar dig bebis det finns INGEN i den här världen som är lika fräsch som du är!!

You know I'm no good

Long time no see darlos, haha ovanligt.
Jag tror seriöst att jag ska försöka bli mer seriös med bloggen den här gången, jag vet att jag sagt det förr men den här gången menar jag faktiskt allvar. Jag ska alltså FÖRSÖKA.

Förresten den obligatoriska matteföreläsningen jag pratade om haha, den var lika onödig som jag trodde. Jag satt istället och ritade robot och skrev mitt namn på mitt block. Jag tyckte jag skötte mig rätt snyggt, med tanke på att herren bakom mig snarkade HAHAHAHAHAHAHAH. Då och då råkade Robert och jag se varandra och småflina lite, det brukar vi göra när vi sitter på tråkiga föreläsningar. Jag tycker om Robert, han är awesome och jag är glad att vi hamnat i samma klass! Vi ska öla nån dag.

Hade praktik förra veckan och veckan innan, gick skit bra..älskar verkligen att få jobba praktiskt och jobba som lärare på "riktigt". Min mentor hälsade på också, hon godkände mig och tyckte jag var gryyyyym! hähä ^^

Har PMS just nu, äter all onyttig smörja som finns i min närhet. Igår köpte jag ett paket Oreos, lönt liksom. Sen har jag käkat sjukt mycket godis och snacks hela förra veckan, usch vi fruntimmer är fan monster.

Nu är det iaf vår, och jag vill shoppa satan. Cash kommer in på Onsdag..shit det är fan redan imorgon. Såklart så skall vidriga räkningar betalas, kurslitteratur skall skaffas..kvar blir nog inte så mycket. well well. den som spar han har, är det inte så era vidriga jävla ungar?

Nu ska jag fortsätta plugga och vara lika cool och grym som jag brukar.
Later dudes!

Tror ni mig när jag säger att jag hade tråkigt på matteföreläsningen?
Tror mig nu när jag säger att att jag hade tråkigt på matteföreläsningen?

RSS 2.0